03:48

Astrolog Dušan Veličković otkiva šta kažu zvezde o situaciji u Ukrajini!

šta kažu zvezde

ASTROLOG VELIČKOVIĆ O SITUACIJI U UKRAJINI: Dobili su mnogo para, moraju da pucaju, od kad se bavim ASTROLOGIJOM OVO NISAM VIDEO

Planeta -

Da li veliki državnici konsultuju svoje numerologe i koliko astrologija utiče na donošenje odluka govorio je za Kurir televiziju astrolog Dušan Veličković.

- Situacija je mnogo napeta, kao u pokvarenoj podmornici. Sve su to spinovi. Jako pokvarene igre protiv Ukrajine, pre svega, Mislim meni je njih stvarno mnogo žao, jer su dobili mnogo para i municije i moraju da pucaju. Evropa će im dati milijarde evra. To je kao da se u kafani kladite na slabijeg.

Astrolog Dušan Veličković naglašava da su planete napete i kada je situacija na Balkanu u pitanju.

Dušan Veličković
foto: Kurir Televizija Printscreen

- Planete su napete. Govore o napetosti na Balkanu. Ali, smiruje ga Venera. Ovo nisam video nikada otkad se bavim astrologijom, da Venera i Mars isu stepen za stepen i ne razvdvajaju se. Ubeđen sam da će se rešiti celokupna situacija. Balkan je jarac i taj Mars, njime vlada škorpija, a škorpija je islamski fundamentalizam. Mi vidimo da tu nema mira. Da bi to funkcionisalo mora da bude napeta atmosfera. Uskoro se ulazi u period vodolije pa će se sve opustiti i popustiti - rekao je astrolog Dušan Veličković za Kurir televiziju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

16:46

Astrolog Ružica Kralj objasnila je da se prava ljubav pronalazi kad naučite JEDNU VAŽNU STVAR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track