SVI PRIČAJU O BAJDENOVOM NOVOM SAVETNIKU! Zagovornik je fetiša, a njegov seksualni život je GLAVNA tema u Americi FOTO
Foto: AP/Alex Brandon, screenshot youtube/The Trevor Project

bela kuća se još nije oglasila o njegovom angažmanu

SVI PRIČAJU O BAJDENOVOM NOVOM SAVETNIKU! Zagovornik je fetiša, a njegov seksualni život je GLAVNA tema u Americi FOTO

Planeta -

Nebinarna drag kvin koja pozira na mreži sa ljudima u ropskoj opremi i obučena kao časna sestra tvrdi da je dobila posao u Bajdenovom odeljenju za energetiku.

Sem Brinton, koji koristi zamenice oni, napisao je prošlog meseca na LinkedInu da su prihvatili posao ''zamenika pomoćnika sekretara Kancelarije za nuklearnu energiju Odeljenja za energetiku“.

-U ovoj ulozi radiću ono o čemu sam oduvek sanjao, uložiću napore da se reše nacionalni izazovi u vezi sa nuklearnim otpadom, kaže Briton.

-Učiniću sve što mogu da unesem inovativnost u ovu vladinu ulogu. Čak ću biti (prema mojim saznanjima) prva rodno fluidna osoba u rukovodstvu savezne vlade. Ali što je najvažnije, ja ću biti odgovoran za pronalaženje rešenja za problem kojem sam posvetio život i koji je decenijama bio u zastoju, navodi.

-Da, znam da neće biti lako. Da, shvatam da je ovo ogroman izazov. Da, spreman sam da to preuzmem. Ne možete da shvatite koliko sam uzbuđen. Nervozan, ali tako uzbuđen. Iskreno bih voleo da mogu da slavim sa svakim od vas lično, jer je ovo dan o kojem sam sanjao više od decenije, rekao je Sem, aktivista, u postu na LinkedIn-u.

0483435811, Sem Briton
foto: Tasia Wells / Getty images / Profimedia

Bela kuća nije potvrdila imenovanje, uprkos ponovljenim zahtevima Dejli mejla.

Sem je ranije radio za organizacije protiv nuklearnog otpada i LGBTQ+ organizacije.

Savetovao i Obamu

Njegova biografija takođe detaljno opisuje rad kao savetnika Obamine administracije za LGBT pitanja.

-Pokazuje mladićima i devojkama gde god da krene da mogu biti ono što jesu i daje im hrabrost, piše u biografiji.

On je uvek ostao glasan o svom identitetu i nikada to nije pokušao da sakrije od svoje porodice, medija ili bilo koga drugog. Sem Brinton je prilično aktivan na društvenim mrežama.

Na Instagramu, Brinton je sebe u svojoj biografiji nazvala levičarskim aktivistom i zagovornikom seksualnih fetiša.

Kritičari smatraju da je njegov imidž previše kontroverzan i ekstravagantan za službenika javne uprave. Brinton objavljuje fotografije u šarenim haljinama, visokim potpeticama, šminkom, pa čak i u odeći od lateksa.

Branioci novog savetnika predsednika SAD ističu njegovu kompetentnost u oblasti nuklearnog otpada, prenosi Mondo.

Lokalni mediji su izvestili da je Brinton zagovornik seksualnih fetiša koji uključuje pretvaranje da ste pas. On je na društvenim mrežama objavio fotografiju koja prikazuje kako stoji iznad klečećih muškaraca u kožnim psećim maskama, od kojih jedan nosi povodac koji Brinton drži.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track