TRAMPOVA ISTINA BROJ 1 NA LISTI BESPLATNIH APLIKACIJA: Svi se grabe da je što pre instaliraju! Bivši predsednik izazvao pomamu!
Foto: Profimedia / JOE RAEDLE, Kurir Televizija

„bez političke diskriminacije

TRAMPOVA ISTINA BROJ 1 NA LISTI BESPLATNIH APLIKACIJA: Svi se grabe da je što pre instaliraju! Bivši predsednik izazvao pomamu!

Planeta -

Društvena mreža koju podržava bivši predsednik Donald Tramp – ironično, nazvana "Trampova istina" dospela je na vrh liste besplatnih aplikacija Apple App Store-a nešto više od 12 sati nakon što je debitovala.

Aplikacija u stilu Tvitera poziva korisnike da „dele svoje jedinstveno mišljenje“ i insistira na tome da je „bez političke diskriminacije“.

Obeležavajući svoj povratak na društvene mreže nakon više od godinu dana, bivši američki predsednik Donald Tramp u nedjelju je debitovao sa svojom aplikacijom za mikroblogovanje – 'Trampova istina".

Za otprilike 24 časa nakon objavljivanja, aplikacija je u ponedeljak zauzela poziciju broj 1 na Apple App Store-ovi 'Top Charts'. Pokrenuta u noći između 20. i 21. februara, 'Trampova istinal' je doživeo salvu preuzimanja.

Iako je samo 500 korisnika pozvano da testira aplikaciju u fazi testiranja, do ranog ponedeljka, to je bila najbolja besplatna aplikacija dostupna u App Store-u. Oni koji su unapred naručili aplikaciju automatski su je preuzeli na svoje uređaje, dok su drugi morali da čekaju zbog ogromnog odgovora koju je aplikacija dobila. Nekoliko korisnika je izjavilo da su se ili suočili sa problemima pri registraciji na aplikaciju ili su dodani na listu čekanja.

Društvena mreža "Trampova isitina" pokrenuta je otprilike godinu dana nakon što je dva puta opozvanom američkom predsjedniku trajno zabranjen Tviter i nekoliko drugih mejnstrim internet platformi zbog njegove uloge u napadu na Kapitol 6. januara 2021.

Kurir.rs/republicworld.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track