EKSKLUZIVNO JEZIVI SNIMAK UPADA U SREDNJU ŠKOLU U KANZASU Kako je sprečen masakr! Napadač došao sa automatskom puškom! VIDEO
Foto: Printscreen

Spas u blindiranim vratima

EKSKLUZIVNO JEZIVI SNIMAK UPADA U SREDNJU ŠKOLU U KANZASU Kako je sprečen masakr! Napadač došao sa automatskom puškom! VIDEO

Planeta -

Tri osobe ranjene su u pucnjavi koja se dogodila u petak ujutro u srednjoj školi "Olath East" Saveznoj državi Kanzas. A Kurir je uspeo EKSKLUZIVNO da dođe do snimka, kako je naoružani napadač pokušao da upadne u školu.

Kako je saopštila lokalna policija upucane su dve osobe koje rade u školi, kao i da se pucnjava dogodila u zoni gde se naaze kancelarije oko 10.30 sati po lokalnom vremenu.

Kurir.rs došao je do snimka pucnjave na kome se vidi naoružani muškarac koji pokušava da uđeu u zgradu, međutim naišao je po svemu sudeći na blindirana vrata. Na snimku se vidi i kako se neko baca na napadača, verovatno školski čuvar, koji je i ranjen.

U ovom napadu napadač je takođe povređen i uhapšen i on se nalazi u pritvoru.

Na svu sreću blindirana vrata su sprečili veći masakr u ovoj srednjoj školi.

- Službenik- školski čuvar i administrator su u stabilnom stanju i očekuje se da će preživeti, kaže policijski narednik. Džoel Ieldel.

Na mesto događaja izašli su i pripadnici Antiterorističke jedinice.

00:05

Pucnjava u srednjoj školi u Kanzas Sitiju

Kurir.rs/A.M..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track