MELINDA GEJTS PROGOVORILA NAKON RAZVODA OD MILIJARDERA: Smetalo mi je Bilovo viđanje sa Epstinom! Imala sam noćne more od njega!
Foto: Profimedia, AP

opsala ga kao personifikaciju zla

MELINDA GEJTS PROGOVORILA NAKON RAZVODA OD MILIJARDERA: Smetalo mi je Bilovo viđanje sa Epstinom! Imala sam noćne more od njega!

Planeta -

Melinda Gejts, bivša žena Bila Gejtsa rekla je da joj se "nije sviđalo" što se njen bivši suprug ponekad družio sa seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom.

Ona je u jednom od svojih prvih velikih intervjua nakon razvoda rekla da su "mnoge stvari", a ne samo jedna, uzrokovale njihov razlaz, ali da joj se nije svidelo što se Gejts sastajao sa Džefrijem Epstajnom kao i da mu je to jasno dala do znanja, piše Forbes.

Za CBS je kazala da je Epstajna srela samo jednom jer je "htela da vidi kakabv je kao osoba". Ustanovila je da je "odvratan" i "personifikacija zla" i kazala je da je nakon tog susreta imala noćne more.

Ljubavna afera Bil Gejts je priznao da je imao aferu pre gotovo 20 godina, a njegova bivša supruga je nakon rekla da veruje u oprost. Kada su je upitali o glasinama da je Bil imao više afera, odgovorila je da bi to trebalo pitati njega.

Dodala je da ima "produktivan poslovni odnos" s bivšim suprugom, ali da još treba da prođe neko vreme da se stvari slegnu. Kazala je da je otvorena prema mogućnosti upoznavanja nekog novog i da je počela polako da ide na "dejtove"

Gejts fondacija

Osvrnula se i na Fondaciju Gejts koju je par zajedno osnovao i otkrila da su ona i Bil ostavili po strani razmirice kako bi nastavili svoj humanitarni rad.

"Pre svega, oboje želimo da sarađujemo - osnovali smo ovu instituciju 2000. godine zajedno. Na toj zgradi su naša imena. Verujem u tu instituciju, moje vrednosti su nastale u toj instituciji, tako da sam oduvek osećala da nas to na neki način poziva da budemo bolje osobe", rekla je i dodala da je zadržala korektan odnos s bivšim suprugom usprkos svemu, ali da više nisu prijatelji.

Advokate kontaktirala još 2019. godine?

Podsetimo, Bil i Melinda Gejts su se razveli u maju 2021. nakon 27 godina braka. Gates se sastao s Epsteinom nekoliko puta od 2011. godine. Prema New York Timesu, jednom su se sastali i u Epsteinovoj zloglasnoj kući na Manhattanu.

Ubrzo nakon što su vijesti o njihovom razvodu počele puniti stranice medija, Wall Street Journal je izvijestio da je Melinda Gates odvjetnike za razvod kontaktirala još 2019., kada se u novinama počelo pisati o sastancima Billa Gatesa i Epsteina.

Kurir.rs / Index.hr, Foto: Profimedia / MediaPunch Inc / Alamy, AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track