RATNI VETERANI SAD SE OGLASILI O VIĐENJIMA NLO: Bliski susret se desio na Sinaju! Iskusne vojne posmatrače zapanjile ove letelice!
Foto: Profimedia, Shutterstock

počela saslušanja u kongresu

RATNI VETERANI SAD SE OGLASILI O VIĐENJIMA NLO: Bliski susret se desio na Sinaju! Iskusne vojne posmatrače zapanjile ove letelice!

Planeta -

Tri američka veterana ispričala su priču o jezivom susretu koji su imali sa, kako tvrde, NLO dok su bili na Bliskom istoku 2014.

Bivši vojnici ispričali su svoju priču za Dejli mejl i kažu da su sa svoje pustinjske ispostave na Sinaju, na egipatskoj granici, primetili osam svetlih objekata kako se vrte po nebu neverovatnom brzinom.

Narednik Travis Bingham, specijalista E4 Višal Sing i redov Douel Engram prve klase bili su svedoci istog čudnog događaja.

Sva trojica su bili obučeni vojni posmatrači i bili su upoznati sa svim tipovima aviona koji su u to vreme trebalo da budu u tom području.

Engram je prvi primetio čudan objekat i smatra da se kretao 'hipersoničnim' brzinama.

On je za Dejli mejl rekao da nije plašio kada je u početku primetio navodnu letelicu vanzemaljaca.

Bivši vojnik je rekao da se činilo da se NLO vrti, sa manjim svetlima koja su granala iz njega i spiralno su se vrtela poput vatrometa.

Bingam je potvrdio priču koju su ispričali njegovi saborci.

„Opisao bih ga kao veliki objekat sa nekoliko manjih objekata, koji su izgledali kao da komuniciraju ili se tuku, poput borbe u vazduhu. Znali smo da to nije naša vojska i bilo je zbunjujuće“, rekao je on za Dejli mejl.

„Objekti su blistali – mogli ste ih jasno videti golim okom i bilo je jasno koliko se brzo kreću.

„Do danas, nikada nisam video ništa slično letelici, koja je prešla toliku udaljenost ekstremnim brzinama", kaže on.

Kurir.rs/Ladbible

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja