IMALA S*KS U AUTU PA OD OSIGURAVAJUĆE KUĆE DOBILA 5 MILIONA DOLARA! Podnela tužbu, evo šta se zapravo desilo
Foto: PrintScreen

zanimljivo

IMALA S*KS U AUTU PA OD OSIGURAVAJUĆE KUĆE DOBILA 5 MILIONA DOLARA! Podnela tužbu, evo šta se zapravo desilo

Planeta -

Jedna žena mogla bi da dobije 5,2 miliona dolara odštete nakon što je dobila polno prenosivu infekciju dok je imala seks u automobilu.

Amerikanka, identifikovana u sudskim spisima kao "MO", rekla je da se zarazila humanim papiloma virusom (HPV) tokom seksa sa svojim tadašnjim partnerom u njegovom automobilu.

Ove nedelje, Apelacioni sud u Misuriju potvrdio je presudu kojom je MO dodeljena pozamašna suma koju treba da plati osiguravajuća kuća Geiko (Geico).

Prema sudskim dokumentima, MO je rekla da je saznala da je zaražena HPV-om 2018. godine i tvrdila je da je njen bivši partner znao da ima virus, ali joj to nije rekao, nametnuvši joj "medicinske troškove" i nanevši joj "mentalni i fizički bol i patnju“.

U februaru 2021, žena iz okruga Džekson rekla je kompaniji Geiko, poznatoj u SAD po popularnoj maskoti zelenog gekona, da namerava da traži odštetu od milion dolara nakon seksualne interakcije u hjundaiu njenog tadašnjeg partnera, tvrdeći da polisa osiguranja pokriva njene "povrede".

Osiguravajuća kompanija je odbila da plati, kao i njenu ponudu za poravnanje i suđenje je počelo i završeno u korist MO.

Arbitar je utvrdio da je"„u automobilu [osiguranika] bilo seksualne aktivnosti“ koja je "direktno izazvala, ili direktno doprinela“ da se žena zarazi HPV-om, uprkos tome što je muškarac imao saznanja o pozitivnoj dijagnozi HPV-a".

HPV infekcije često mogu biti asimptomatske, iako neke vrste mogu izazvati bradavice koje se mogu pojaviti na rukama, stopalima, genitalijama ili u ustima. Visokorizični tipovi HPV-a mogu izazvati abnormalni rast tkiva koji može dovesti do raka.

U maju 2021. arbitar je MO dosudio odštetu od 5,2 miliona dolara, koju treba da plati Geiko, a to je kasnije potvrdio sud okruga Džekson.

Osiguravajuća kuća se žalila na presudu ali je tročlano veće potvrdilo presudu.

Kurir.rs

Bonus video:

01:52

PUNA PLATA DOBRA VOLJA POSLODAVCA: Oboleli od kovida dobijaju 65% zarade - KRIZA ili povod za TUŽBU? (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track