04:01

STRAVIČAN SNIMAK IZ KINE Devet mladića zverski tuku četiri devojke u kafiću

jezivo

STRAVIČAN SNIMAK IZ KINE Devet mladića zverski tuku četiri devojke u kafiću VRIŠTALE SU DOK SU SE IŽIVLJAVALI I VUKLI IH PO ULICI

Planeta -

Horor u Kini

Agencija Rojters objavila je stravične snimke sigurnosnih kamera na kojima je grupa muškaraca napala žene jednom kineskom restoranu, u gradu Tangshan, 10. juna.

Na snimku se može videti devet muškaraca kako brutalno napadaju grupu od četiri žene u restoranu u severoistočnom kineskom gradu Tangshan nakon što je jedan odgurnuo jednog člana grupe koji joj je stavio ruku na leđa.

Na snimku, snimljenom u restoranu u petak oko 2:40 ujutro, muškarac nastavlja da stoji iznad nje, a zatim je udara u lice kada ga ona zamoli da ode.

Snimak je izazvao lavinu gneva na kineskim društvenim mrežama, što je dovelo do poziva državnih medija na kažnjavanje i obnavljanje debate o tretmanu žena.

Devet muškaraca osumnjičenih da su učestvovali u žestokom napadu uhapšeno je i njihov slučaj je predat policiji u drugoj opštini.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:37

GRCI NAPRAVILI PAKLEN DOČEK TZV. KOSOVU: Vijorile se SRPSKE zastave

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track