OPTUŽILA PUTINA DA JE SEKSISTA, A OVAKO JE HILARI BRANILA MUŽA U AFERI LEVINSKI: Hilari stala na stranu Bila, ovo rekla o Monici!
Foto: Profimedia, AP

licemerno

OPTUŽILA PUTINA DA JE SEKSISTA, A OVAKO JE HILARI BRANILA MUŽA U AFERI LEVINSKI: Hilari stala na stranu Bila, ovo rekla o Monici!

Planeta -

Bivša državna sekretarka SAD, i suproiga bivšeg predsednika SAD Bila Klintona u intervjuu Fajnenšel Tajmsu dala je svoje viđenje susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Između ostalog, Klintonova tvrdi da je Putin seksista, a posebno je iznerviralo to kada Putin tokom sastanaka " širi noge".

Zanimljivo je da je 1998. godine njen suprug, tada predsednik SAD Bil Klintom bio u centru seks skandala sa tada 26 godina mlađom stažistkinjom u Beloj Kući Monikom Levinski. Klinton je, da stvar bude gora prvo lagao da se išta desilo u Ovalnoj sobi, da bi kasnije priznao.

Dvadeset godina kasnije Hilari je stala u odbranu svog muža. Ona je kako prenosi Dejli mejl rekla da afera njenog muža sa Monikom Levinski, dok je bila stažistkinja u Beloj kući, nije bilo zloupotreba moći, zato što je dvadesetdvogodišnjakinja u to vreme "bila odrasla".

Isto tako, navela je da je Bil bio u pravu što nije dao ostavku u jeku skandala, pošto je okrivljen za laganje povodom afere. Na pitanje da li je njen muže trebalo da odstupi, Hilari je bila odlučna: "Apsolutno ne!"

"Da li je to bila zloupotreba moći?", upitao je Toni Dokupil iz "CBS"-a.

"Ne, ne", glasio je odgovor.

Bivša državna sekretarka navela je da je Levinski bila "odrasla" u to vreme, na šta je novinar primetio da neki ljudi veruju da američki predsednik ne može da ima sporazumnu vezu sa stažistkinjom, zato što je disbalans moći prevelik.

Kurir.rs/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track