NEĆEŠ TI NAŠEG SINA HAPSITI: Bračni par iz Vermonta krenuo bagerom na zaprepašćene policajce! VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

ludilo

NEĆEŠ TI NAŠEG SINA HAPSITI: Bračni par iz Vermonta krenuo bagerom na zaprepašćene policajce! VIDEO

Planeta -

Pripadnici policije u Vermontu bili su šokirani kada je ono što je trebalo da bude jednostavno hapšenje preraslo u napad koji je uključivao tešku građevinsku opremu.

Dvojica policajaca su 14. juna su pokušali da uhapse Brendona Talmana u njegovoj kući u Hardviku u Vermontu, navodi se u saopštenju policije države Vermont. Ali nisu očekivali da će njegovi roditelji potegnuti građevinsku mašinu.

Snimci kamere su pokazuju majku 24-godišnjeg osumnjičenog, Ejmi Talman, kako juriša na policajce. Ona grabi svog sina i pokušava da a odvoji od policajaca.

Dok je ta svađa trajala, Brendonov otac Vejn Talman ušao je u kabinu bagera na prilazu i počeo da zamahuje kantom prema policajcima.

U pokušaju da spreči policiju da uhapsi njegovog sina, Vejn Talman se popeo u bager i počeo da preti policajcimakašikom mašine.

„Vejn je nastavio da upravlja bagerom i neoprezno je manevrisao kantom u blizini policajaca i njihovih kola u pokušaju da ih spreči da uhapse osumnjičenog“, saopštila je državna policija.

Jedan od zaprepašćenih policajaca potrčao je da uperi pištolj u oca, ali nije pucao.

Brendon Talman je uhapšen zbog teškog napada, provale, protivpravne postupaka i pružanja otpora pri hapšenju. Talmanova majka i otac takođe su uhapšeni zbog pokušaja da spreče hapšenje njihovog sina.

„Oni nemaju scenario na akademiji gde mi vežbamo ovakav slučaj“, rekao je kapetan državne policije Vermonta Met Dejli lokalnoj stanici VCAKS-TV.

Kurir.rs/Newsweek.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track