MEDVEDEV SE PONOVO OBRAĆA: Evropljani su umorni od Ukrajinaca, romansa se bliži svom kraju! Vreme je da raskinu brak sa zelenim!
Foto: EPA

Poruke preko telegrama

MEDVEDEV SE PONOVO OBRAĆA: Evropljani su umorni od Ukrajinaca, romansa se bliži svom kraju! Vreme je da raskinu brak sa zelenim!

Planeta -

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije i nekadašnji predsednik Rusije, blizak Putinov saradnik Dmitrij Medvedev u poslednje vreme se sve češće se oglašava preko Telegrama.

Ovaj put na svom kanalu se bavio kako je naveo burnom "romansom Evropljana i Ukrajinaca", koja se bliži svom kraju i opomenuo Ukrajince da zelenom momku u zelenoj majci kažu zbogom, kao i da raskinu sa njim brak.

"Čini se da se burna romansa Evropljana i Ukrajinaca bliži kraju. Ne žele ih više (misli na Ukrajince", umorni su od njih. Besni Poljaci sećaju se svog pomahnitalog nacionalizma. Viču i podsećaju na skoro četiri miliona Ukrajinaca, koji su se nastanili u njihovoj zemlji. Slični procesi odvijaju se i u drugim evropskim zemljama koje su započele ljubavne igre sa Kijevom. To je svima jasno. Od ukrajinofilije do ukrajinofobije je samo jedan korak. Uostalom bleda sećanja ne mogu se ponovo rasplamsati nikakvim obećanjima o budućem dugoročnom i neravnopravnom braku (mitski ulazak u EU). Ali, bilo bi lepo da se Ukrajinci prisete nekadašnje ljubavi prema zelenom momku u zelenoj majici. I za svoje dobro, brzo raskinu taj brak zauvek", napisao je Medvedev.

Kurir.rs/A.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track