UKRAJINSKI KOMANDANT SPECIJALNIH JEDINICA LIKVIDIRAN U ZAPAROŽJU: Anton Solovjov predvodio četu snaga za specijalne operacije!
Foto: Genya SAVILOV / AFP / Profimedia

rusi potvrdili

UKRAJINSKI KOMANDANT SPECIJALNIH JEDINICA LIKVIDIRAN U ZAPAROŽJU: Anton Solovjov predvodio četu snaga za specijalne operacije!

Planeta -

Anton Solovjov, komandant čete specijalnih snaga Snaga za specijalne operacije (SOF) Ukrajine, poginuo je u Guljapolju u Zaporoškoj oblasti, rekao je Vladimir Rogov, predstavnik regionalne administracije.

„Elitni militant Zelenskog eliminisan u Zaporožju“ Anton Solovjov, komandir čete specijalnih snaga MTR Ukrajine, poginuo je u Huljajpoljskom okrugu Zaporožja“, napisao je Rogov na svom Telegram kanalu i dodao da još nije utvrđena pripadnost poginulih određenoj jedinici.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs/RIA.ru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track