NOVI DETALJI O SMRTI DVE SESTRE U SIDNEJU Prestale da plaćaju kiriju, upravnik upao u stan i našao tela u fazi raspadanja! ŠOK
Foto: Youtube/7NEWS Australia

policija tapka u mestu

NOVI DETALJI O SMRTI DVE SESTRE U SIDNEJU Prestale da plaćaju kiriju, upravnik upao u stan i našao tela u fazi raspadanja! ŠOK

Planeta -

Asra Abdulah Alsehli (24) i njena sestra Amal Abdulah Alseli (23) državljanke Saudijske Arabije otkrivene su mrtve u iznajmljenom stanu u Sidneju savim slučajno kada je upravnik zgrade besan zbog neplaćanja krije otkrio njihova tela u fazi raspadanja.

Tela su pronađena 7. juna, a policija i dalje posle više od mesec dana tapka u mestu šta se dogodilo sa sestrama, pišu australijski mediji.

„Pošto uzrok smrti nije poznat i okolnosti su pomalo neobične, policija istražuje okolnosti i traži informacije“, rekla je u sredu inspektorka Klaudija Olkroft.

Nestanak dve sestre inače policiji niko nije prijavio. Uzbuna je podignuta tek kada nisu platile kiriju za stan punih mesec dana. Upravnik zgrade koji ih nije dugo video i koji je krenuo da pita zašto kirija nije plaćena ispred vrata njihovog stana primetio je gomilu pošte i paketa. Otvorio je vrata i kad je ugledao tela u fazi raspadanja pozvao je policiju.

Asra Abdullah Alsehli, Amaal Abdullah Alsehl
foto: Youtube/7NEWS Australia

Policija je obavila uviđaj i pretres stana. Na telu, odnosno na onome što je ostalo nisu pronađeni nikakvi tragovi nasilja, kao i da je bilo provale u sam stan.

"Smrt se vodi kao sumnjiva2, kratko je saopštila policija.

A, onda tragom ove vesti krenuli su mediji i otkrili infomraciju da je upravnik zgrade prijavio da niko nije iznosio kuće otpatke iz njihovog stana. Policija je to pravdala tvrdnjom da su možda otputovali negde.

Sa čime su se obe audijske bavile nije poznato. U policiji su rekli da ih u evidenciji građana imaju od 2018. i da se navodi da su se bavile samostalnom trgovinom. Sa čime konkretno, nikome nije poznato.

Asra Abdullah Alsehli, Amaal Abdullah Alsehl
foto: Youtube/7NEWS Australia

Australijska policija obavila je i razgovor sa porodicom preminulih devojaka u Saudijsko Arabiji. Međutim, tu su pošto je razgovor obavljen preko njihove policije naišli na zid ćutanja.

Zbog toga policija se obratila komšiluku i svim onim koji su ih poznavali da dođu na razgovor i pruže neke konkretne informacije o tome šta se dogodilo, da li su imali neprijatelja i slično.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track