TRAMP CEPAO POVERLJIVA DOKUMENTA I BACAO IH U TOALET?! Nove fotografije navodno otkrivaju šta je sve radio tokom svog mandata
Foto: Profimedia, Shutterstock

reporterka njujork tajmsa sve objavila u knjizi

TRAMP CEPAO POVERLJIVA DOKUMENTA I BACAO IH U TOALET?! Nove fotografije navodno otkrivaju šta je sve radio tokom svog mandata

Planeta -

Tvrdnje da je Donald Tramp povremeno wc šolju u Beloj kući zatrpavao gomilama papira navodno potvrđuju fotografije koje su procurile u javnost uoči objavljivanja novog izveštaja o 45. predsedniku SAD.

U ponedeljak je Aksios objavio fotografije iscepanih papira, koji su snimljeni na dnu nekoliko wc šolja i na kojima se navodno vidi Trampov rukopis,

Megi Haberman, reporterka Njujork tajmsa i saradnica CNN-a, objavila je nove fotografije u svojoj novoj knjizi ''Confidence Man''.

CNN je ranije pisao kako je Tramp prekršio predsedničke zakone o vođenju evidencije i često bi cepao dokumenta, nacrte i beleške nakon što ih pročita.

Povremeno je papire bacao u toalet u rezidenciji Bele kuće - da bi kasnije bio otkriven kada su pozvani majstori da poprave wc šolju koja se zapušila.

Tramp je negirao optužbe, a u izjavi datoj Akiosu u ponedeljak, portparol je tvrdio da je izveštavanje o toj praksi izmišljeno.

Na fotografijama objavljenim u ponedeljak, nejasno je na šta se dokumenti odnose - i ko je njihov autor , ali čini se, piše CNN, da su ispisani Trampovim crnim markerom i da se na njima vidi Trampov rukopis.

Haberman je rekla da je jedna slika iz toaleta Bele kuće, a druga sa putovanja u inostranstvo koje joj je dao Trampov izvor iz Bele kuće.

-Ko zna od čega je bio ovaj list? Samo on bi znao i verovatno ko god da se njime bavio, rekla je Haberman za CNN u ''Novom danu'' u ponedeljak ujutro.

Podsetimo, FBI je tokom noći upao u kuću Donalda Trampa u Mar-a-Lagu na Floridi, sa nalogom za pretres, i navodno su provalili u sefove bivšeg predsednika SAD.

Kurir.rs/CNN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track