MINIJATURNI BEGUNAC KRIO SE U OGROMNOM PLIŠANOM MEDVEDU: Policija upala u kuću i ostala u šoku, odala ga jedna stvar FOTO
Foto: / Wavebreak / Profimedia

poeni za originalnost!

MINIJATURNI BEGUNAC KRIO SE U OGROMNOM PLIŠANOM MEDVEDU: Policija upala u kuću i ostala u šoku, odala ga jedna stvar FOTO

Planeta -

Policija je pronašla odbeglog vozača kako se krije u ogromnom plišanom medvedu.

Džošua Dobson (18) iz Ročdejla, pokušavao je da pobegne policiji Velikog Mančestera nakon što je ukrao automobil i nije platio gorivo u maju.

Dok su policajci tražili tinejdžera, ušli su na imanje i bili šokirali se kada ih je dočekao plišani meda od metar i po koji je "disao". Ispostavilo se da je Dobson rasparao zadnji deo igračke i sakrio se u njenom punjenju.

Dobson je osuđen za krađu motornog vozila, vožnju dok je bio diskvalifikovan iz saobraćaja i bežanje sa benzinske pumpe bez plaćanja i provešće devet meseci iza rešetaka.

Detalji njegovog bizarnog hapšenja u Ročdejlu otkriveni su u petak na izricanju presude pred Prekršajnim sudom u Mančesteru.

Policajci koji su ušli u kuću primetili su ogromnog plišanog medu u uglu sobe i kada im se učinilo da diše, oborili su ga i na guzi pronašli poderotinu a u punjenju Dobsona.

Priča o originalnom mestu za skrivanje postala je hit na društvenim mrežama.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track