FINSKA PREMIJERKA U ŽARIŠTU NOVOG SKANDALA: Isplivao novi snimak! Sana Marin u prisnom zagrljaju sa bivšom misicom! VIDEO
Foto: Printscreen

poročna žurka

FINSKA PREMIJERKA U ŽARIŠTU NOVOG SKANDALA: Isplivao novi snimak! Sana Marin u prisnom zagrljaju sa bivšom misicom! VIDEO

Planeta -

Finska premijerka Sana Marin koja se nedavno našla u centru skandala zbog žurke na kojoj je navodno konzumirala narkotike, što je opovrgla testom koji je negativan, ponovo je u centru novog skandala.

Naime, isplivao je snima na kome ona zagrljena pleše sa influenserkom i manekenkom Sabinom Sarkom koja je predstavljala Finsku na izboru za Mis sveta 2012. godine.

Prema odeći koju nosi finska premijerka, može se zaključiti da je snimak nastao iste večeri kada je Sana Marin igrala sa pevačem Olavijem Uusivirtom u poznatom noćnom klubu, što je izazvalo veliku buru.

Ni političarka ni zvezda društvenih mreža nisu se oglašavale o ovom videu.

Podsetimo, Marin (36) je na meti kritika otkako je u četvrtak objavljen snimak na kojem se vidi kako se zabavlja sa tamošnjim influenserima i umetnicima u privatnom stanu, provod se nastavio u dva bara. Pojavio se zatim video plesa nje i Olavija Uusivirta. Na konferenciji održanoj u petak finska premijerka je rekla da se ne seća da ju je muškarac sa kojim je plesala poljubio u vrat. Izjavila je da je i sama pogledala snimak i da njoj izgleda kao da joj Uusivirta nešto govori.

"Da, istina je, udata sam žena, ali mislim da su to stvari koje se tiču moga privatnog života i ne želim da ih detaljnije komentarišem. Usput, mislim da se u tom videu ne događa ništa neprimereno", rekla je Marin.

Pevač se oglasio na Instagramu: "Mnogo je nagađanja javnosti o prirodi odnosa između mene i premijerke Sane Marin. Mogu samo da kažem ono što je istina: mi smo prijatelji i među nama se nije dogodilo ništa neprimereno".

Nakon objave prvog snimka Marin je napomenula da se podvrgla testu na droge, nakon što su određeni finski novinari pisali kako su čuli komentare o tome da su se na zabavama, koje je posećivala političarka, delili narkotici. Rezultati testa stigli su juče i negativni su.

Kurir.rs/Blic Žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track