RUSI PRIZNALI DA SU RAKETIRALI ŽELEZNIČKU STANICU! Oglasilo se Minsitarstvo odbrane: Ubili smo 200 vojnika
Foto: Profimedia

NAPAD ISKANDEROM

RUSI PRIZNALI DA SU RAKETIRALI ŽELEZNIČKU STANICU! Oglasilo se Minsitarstvo odbrane: Ubili smo 200 vojnika

Planeta -

Portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov rekao je da je najmanje sedam komandnih mesta ukrajinske vojske uništeno u poslednja 24 sata tokom specijalne vojne operacije Moskve u Ukrajini.

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da je ruska raketa Iskander pogodila železničku stanicu u Dnjepropetrovskoj oblasti na istoku Ukrajine, eliminišući 200 ukrajinskih vojnika, prenosi Sputnik.

Konašenkov rekao je novinarima da je ''usled direktnog udara rakete Iskander na vojni ešalon na železničkoj stanici Čaplino u Dnjepropetrovskoj oblasti ubijeno više od 200 rezervista Oružanih snaga Ukrajine i 10 jedinica vojne opreme dok su bili na putu ka zoni borbenih dejstava u Donbasu.

Kijev je objavio da je poginulo 25 civila u ruskom napadu, za koji kaže da je ciljao stambeno područje. Rusija negira da gađa civile.

* Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs/Sputnik

Bonus video:

06:37

RUSIJA PRIMENJUJE TAKTIKU TOTALNOG UDARA! Pilot precizno prognozirao kako i kad će se RAT ZAVRŠITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track