UŽASNI SNIMAK UDESA KOD BURGASA: Dvojica poginulih policajaca pokušali da zaustave pomahnitali autobus! Vozač dodao gas
Foto: Printskrin / You Tube

tragedija u bugarskoj

UŽASNI SNIMAK UDESA KOD BURGASA: Dvojica poginulih policajaca pokušali da zaustave pomahnitali autobus! Vozač dodao gas

Planeta -

Jordan Iliev i viši policajac Atanas Galev tragično su nastradali u četvrtak rano ujutro kada su pokušali da svojim patrolnim automobilom zaustave na kružnom toku kod Burgasa autobus pun sirijskih ilegalaca koji je bežao od policijske potere, kada se autobus zakucao u patrono vozilo i smrskao ga.

Bugarski mediji objavili su snimak tragedije dvojice policjaca za kojima tuguje cela Bugarska.

policajci, Autobus, gaženje
foto: Printskrin / You Tube

Naime na snimku se vidi policijski automobil, kako prilazi kružnom toku i zastaje, u trenutku kada je naišao autobus u punoj brzini, policajci su krenuli prema njemu u nameri da ga primoraju da stane ili skrene. Međutim, autobus je dodao gas i bukvalno odneo policijsko vozilo sa dva policajca koji su bili u njemu.

Kamere su takođe zabeležile i ubrzani dolazak policijskih vozila koji su jurili autobus, koji se posle nekoliko metara zaustavio, a vozač koji je vozio uspeo da umakne policijskoj poteri.

policajci, Autobus, gaženje
foto: Printskrin / You Tube

Kako se saopšteno Jordan Iliev i viši policajac Atanas Galev policajci iz Burgasa.

„Užasna vest od jutros je da su poginula dva prava bugarska policajca, koje sam lično poznavala. Lično sam poznavala Jordana Ilieva, koji još nije imao 30 godina i verovao je da ima budućnost i da će se razvijati u sistemu Ministarstva unutrašnjih poslova. On je verenik naše koleginice iz redakcije - naše krimi reporterke Svetoslave Ekiderove. Drama je strašna, ona je trenutno tu, šokirana, a ja nemam ni pristup njoj. Znam Jordana , njegovu porodicu, znam kakvo je obrazovanje imao i kako je težio da odraste u sistemu.Isto je važilo i za starijeg policajca Atanasa Galeva iz Policijske stanice Parvo.Ovi mladići nisu mogli da pomognu takvom brzinom i takvom posvećenošću svojim kolegama koji su jurili autobus iz Sozopolja. Po mom mišljenju, Jordan i Atanas su dolazili sa Bulevara San Stefana i pokušali da presretnu autobus kada su odneseni.Gubitak za Ministarstvo unutrašnjih poslova je ogroman, jer ljudi koji su poznavali ova dva policajca mogu da potvrde ono što govorim“, rekla je Katja Kasabova za BNT.

Kurir.rs

Bonus video:

00:47

Stravičan snimak auto pokosio ženu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track