ILON MASK PONOVO ŠOKIRA! Komentarisao tekst o propasti civilizacije: Ovo će se PONOVITI!
Foto: Shutterstock

oglaisli se brojni pratioci

ILON MASK PONOVO ŠOKIRA! Komentarisao tekst o propasti civilizacije: Ovo će se PONOVITI!

Planeta -

Milijarder Ilon Mask je na društvenoj mreži Tviter je podelio BBC-jev članak o smrti dinosaurusa.

"Ovo će se ponoviti – samo je pitanje vremena“, verovatno misleći na potencijalnu propast civilizacije.

-Asteroid je sa sobom je odneo poznate dinosauruse poput Tiranosaurusa i Triceratopsa, kao i manje poznata, ali bizarna stvorenja poput Anzua, ili "pilića iz pakla", navodi se u članku.

Zatim je opisao kako su male životinje nalik glodarima poput Purgatorijusa, i drugi naši pretci, zauzeli mesto nekadašnjih stanovnika planete-dinosaurusa.

Mnogi Maskovi fanovi su reagovali na njegovu objavu, a jedna žena je napisala: "Već se dešava“. Drugi korisnik je spekulisao: "Pa u proteklih 10% Zemljine prošlosti znamo da je bilo 5 velikih masovnih izumiranja. Dakle, svako svakih 50-100 miliona godina. I bilo je strašno tiho ovih poslednjih 65 miliona godina.. Samo kažem.. živeti dalje dve planete trenutno zvuče prilično dobro."

Mask je prošle nedelje dospeo na naslovnice zbog sličnih teorija nakon što je tvrdio da globalno zagrevanje nije najveća pretnja sa kojom se naša vrsta suočava. On je na sličan način upozorio internet da je "Kolaps stanovništva zbog niske stope nataliteta mnogo veći rizik za civilizaciju od globalnog zagrevanja“ – privlačeći i pohvale i kritike za tu tvrdnju.

"Da li je imati decu jedino rešenje?" upitao je jedan korisnik Tvitera, na šta je Musk odgovorio jednostavnim "Da". Drugi korisnik nije bio toliko zainteresovan za Maskove teorije, dodajući: "On samo baca gluposti da vidi kako će ljudi da reaguju". Drugi je dodao: "Tako grešiš u vezi sa ovim Elone."

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track