GOLE IH IZBACILI NA ULICU! Vodili ljubav na zadnjem sedištu pa ostali bez auta! VIDEO
Foto: printscreen

haos

GOLE IH IZBACILI NA ULICU! Vodili ljubav na zadnjem sedištu pa ostali bez auta! VIDEO

Planeta -

Brazilski par koji je vodio ljubav na zadnjem sedištu svoga auta doživeo je peh kada ih je grupa kradljivaca gole izbacila na ulicu i otela im automobil.

Ceo događaj koji se dogodio 17. avgusta dok je bio parkiran u mirnoj ulici snimile su sigurnosne kamere. Tri muškarca vide se kako se približavaju automobilu sa zadnje strane, a zatim na silu otvaranje vrata automobila, pri čemu je jedan od lopova seo za volan, dok je drugi ušao sa suvozačeve strane.

Vidi se ruka koja pokušava da zatvori vrata i zadrži pljačkaše. Međutim, u tome ne uspeva. Umesto toga, ovaj par biva izbačen na ulicu i to potpuno goli. Zatim im jedan od lopova dok odlaze ukradenim kolima kroz prozor dobacuje nešto odeće da se pokriju, piše Dejli Mejl.

Incident se dogodio negde u Brazilu 17. avgusta, prema vremenskoj oznaci snimka, a slike su se pojavile na društvenim mrežama juče, u četvrtak, 1. septembra. Par može da bude srećan što ih kriminalci nisu povredili ili neda bože ubili.

Poznato je da je u Brazil visoka stopa kriminala na svetu sa izuzetno visokim nivoom nasilnog kriminala, prema Vorld Population Reviev. Dvadeset tri osobe su ubijene na svakih 100.000 ljudi 2020. godine, iako je stopa ubistava naglo opala sa 30 u 2017.

Najmasovniji problem Brazila je organizovani kriminal, koji je u porastu poslednjih godina, a nasilje između rivalskih grupa je uobičajena pojava.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track