DA LI SE BARAK I MIŠEL OBAMA RAZVODE? Par se navodno udaljio jer bivša prva dama SAD želi da osvoji Holivud
Foto: Profimedia

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

DA LI SE BARAK I MIŠEL OBAMA RAZVODE? Par se navodno udaljio jer bivša prva dama SAD želi da osvoji Holivud

Planeta -

Mišel Obama i Barak Obama navodnožive odvojeno posle višemesečnih svađa, prenose svetski mediji.

Izvori su za Glob magazin rekli da je par željan da izbegne razvod, zbog čega su odlučili da se razdvoje. Razdvajanje ipak, ako je suditi prema glasinama i informacijama "insajdera", ne znači da žive u miru.

"Kad god su zajedno, izgleda da samo nerviraju jedno drugo. Iako su bili prilično dobri u igranju za kamere, pukotine su počele da se vide", rekao je jedan neimenovani izvor.

Isti izvor kaže da je jedan od glavnih problema taj što bivša prva dama SAD želi da "nadmaši" svog supruga. Barak i Mišel Obama su se navodno radzvojili jer se Mišel uporno trudi da osvoji Holivud preko svoje produkcijske kuće Higher Ground, a pričalo se i da je flertovala sa mlađim muškarcima.

Drugi izvor je rekao da je Mišel Obama željna da bude "moćni igrač u Holivudu" i da "nema vremena da sluša Baraka kako kuka o politici".

Druge osobe navodno upućene u porodiči život Obama, tvrde da je razdvajanje očekivano jer Barak i Mišel Obama od kada su im ćerke otišle iz kuće nemaju ništa zajedničko.

"Zaključili su da je za nju bolje da nastavi sa svojim poslom u Holivudu, a da on ostane na istočnoj obali. Osim toga, ona želi da bude bliže devojkama u Los Anđelesu i da ih drži na oku", rekao je jedan izvor.

Drugi izvor je Globu rekao da Mišel i Barak više vole da provode vreme odvojeno jedno od drugog. Neće se razvesti, ali rade na aranžmanu gde će dobiti prostor jedno od drugog – i prestati idu jedni drugima na živce“.

Zvaničnog demanta ili potvrde ovih glasina za sada nema.

Kurir.rs/IBT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track