BLIZANCI (8) IZBODENI PA BAČENI KROZ PROZOR? Tragedija na imanju kod Dablina, ubijena i njihova sestra (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter/RTE News

horor

BLIZANCI (8) IZBODENI PA BAČENI KROZ PROZOR? Tragedija na imanju kod Dablina, ubijena i njihova sestra (VIDEO)

Planeta -

Blizanci (8) navodno su izbodeni na smrt u svojoj kući u Irskoj, a potom su "izbačeni kroz prozor“ tokom žestokog sukoba sa policije i ubice.

Kristi i Čelsi Koli i njihova 18-godišnja sestra Liza Keš, ubijeni su na imanju u Talatu, u Dablinu, u ranim jutarnjim satima u subotu.

Ubistvo kod Dablina
Ubistvo kod Dablinafoto: Printscreen Twitter/RTE News

Veruje se da je osumnjičeni počinilac stravičnog trostrukog ubistva, za koga se veruje da je poznat porodici, izbo nožem sve tri žrtve.

Sada se ispostavilo da je 24-godišnji napadač navodno izbacio blizance kroz prozor na gornjem spratu kuće tokom sukoba sa naoružanom policijom koja je pokušala da ga urazumi, prenosi britanski Miror.

Ubistvo kod Dablina
Ubistvo kod Dablinafoto: Printscreen Twitter/RTE News

Tom šokantnom incidentu svedočio je veliki broj ljudi koji se okupio napolju kada je policija stigla – na upozorenje od strane njihovog hrabrog 14-godišnjeg brata koji je pobegao skočivši sa prozora i potrčavši da potraži pomoć, prenosi Dablin lajv.

Izvori kažu da je muškarac, kojeg poznaju sve tri žrtve, odbio da posluša službenike koji su mu naredili da spusti veliki kuhinjski nož koji je navodno držao kada su stigli na lice mesta oko 12.30 sati.

Muškarac je, kako se tvrdi, bio u kući, mahao je nožem i odbijao da dozvoli policiji da uđe u kuću. Oružani obračun se nastavio neko vreme dok je muškarac, držeći nož, vikao na olicajce koji su bili na licu mesta.

Kako pišu britanski mediji, napadač je ušao u kuću u Talahtu i napao bliznakinje, Lizu i njihovog 14-godišnjeg brata.

Izvori kažu da je uzbuna podignuta tek nakon što je 14-godišnjak skočio kroz prozor kuće i otrčao do obližnje kuće.

Kurir.rs/Miror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track