RUSKE RAKETE UNIŠTILE HIDROCENTRALU KREMENČUK: Voda se razliva po okolini, ukrajinska vojska odsečena! VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

rat

RUSKE RAKETE UNIŠTILE HIDROCENTRALU KREMENČUK: Voda se razliva po okolini, ukrajinska vojska odsečena! VIDEO

Planeta -

Prema najnovijim podacima u raketnom napadu ruske vojske na ciljeve u Ukrajini uništena je hidrocentrala Kremenčuk, voda iz akumulacije se izliva po okolini, a ukrajinska vojska je odsečena u ovom delu.

Kako je ranije javljeno ruske snage napale su danas više ciljeva u Ukrajini, granatirajući i Krivi Rog, rodno mesto ukrajinskog predsednika Volodomira Zelenskog.

Šef vojne administracije Dnjepropetrovskog regiona Oleksandr Vilkul potvrdio je da je došlo do granatiranja grada.

On je poručio građanima preko Telegrama da ostanu u kućama, preneo je ukrajinski Interfaks.

Ruski i ukrajinski blogeri i mediji navode da je desetak strateških bombardera Tu 95MS Medved poletelo danas popodne iz baze Engels u Stavropoljskoj oblasti i da su lansirali krstareće rakete na ekonomsko vojne ciljeve širom Ukrajine.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track