DIVA ALA PUGAČOVA OTIŠLA U RUSKO MINISTARSTVO PRAVDE: Molim VAS upišite me kao stranog agenta, jer sam solidarna sa svojim mužem!
Foto: Profimedia

šamar kremlju

DIVA ALA PUGAČOVA OTIŠLA U RUSKO MINISTARSTVO PRAVDE: Molim VAS upišite me kao stranog agenta, jer sam solidarna sa svojim mužem!

Planeta -

Najpoznatija ruska pevačica Ala Pugačova obratila se Ministarstvu pravde Rusije i tražila je da je upišu u redove stranih agenata.

Na zvaničnom Instagram nalogu ove umetnice umetnika pojavila se objava u kojoj Pugačeva objašnjava svoju odluku. Ovo je povezano sa činjenicom da je muž pevačice Maksim Galkina ranije bio priznat kao strani agent.

„Molim vas da me upišete u red stranih agenata moje omiljene zemlje, jer sam solidarna sa svojim mužem“, napisala je Ala Pugačeva.

Maksim Galkin trenutno živi u Izraelu. Otišao je odatle u martu ove godine nakon što je govorio protiv specijalne operacije u Ukrajini. Alla Pugačeva se nedavno vratila u Rusiju.

Alla Pugacheva
foto: Profimedia

Nikita Mihalkov u svom programu „Besogon“ govorio je skoro o samoizgnanstvu umetnika.

Pugačova se smatra superzvezdom u svojoj zemlji. Oblikovala je rok i pop muziku u Rusiji od 1970-ih godina Brak 73-trogodišnje dive koja je udata za 27-godišnjeg voditelja i komičara Maksima Galkina bio je česta preokupacija tabloida.

Nakon što je Rusija napala Ukrajinu krajem februara, par je napustio Rusiju i otišao u Izrael. Za razliku od Galkina koji je kritizirao rusko vlast otkad je stigao u Izrael, Pugačova se dosad suzdržavala od političkih izjava.

Kurir.rs/Rossia 24

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track