UŽIVO EMITOVAO SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE MALOLETNIKA? Uhapšen Britanac koji je siromašnim majkama nudio novac u zamenu za decu
Foto: Sergio Barrios / Panthermedia / Profimedia

užas

UŽIVO EMITOVAO SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE MALOLETNIKA? Uhapšen Britanac koji je siromašnim majkama nudio novac u zamenu za decu

Planeta -

Britanac Džon Kroti (64) uhaošen je na Filipinima pod optužbom da je održavao sajt na kom je emitovao seksualno zlostavljanje dece.

Kroti je 2013. u Britaniji bio osuđen na devet godina zatvora zbog dečje prostitucije i odmah po izlasku iz zatvora, u februaru ove godine, preselio se na Filipine.

Navodno je pokrenuo sajt i naloge na društvenim mrežama koje je koristio kako bi distribuirao fotografije i uživo emitovao lascivne snimke devojčica.

Policija ga je uhapsila u bungalovu koji je iznajmljivao i optužila za organizovanje i podsticanje filipinske dece na onlajn prostituciju.

Istražitelji navode da je Korti koristio siromaštvo svojih žrtava i obećavao ogromne sme novca njihovim roditeljima u zamenu za decu.

Navodno, Kroti bi se sprijateljio sa ženama preko društvenih mreža i onda im nudio novac ako puste da im zlostavljaju decu, dok je on gledao.

Britanac je od majki tražio lascivne fotografije njihovih čerki ispod tuša ili u krevetu. Mnoge su ga momentalno blokirale ali je bilo i onih dovoljno očajnih da prihvate njegovu ponudu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track