INCIDENT U RUSIJI: Pucnjava u regrutnom centru VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

rat u ukrajini

INCIDENT U RUSIJI: Pucnjava u regrutnom centru VIDEO

Planeta -

U mestu Ust-Ilimsk u Irkutsku jedan mladić je sa puškom upao u vojnu kancelariju za regrutaciju i prema do sada nepotvrđenim informacijama, ranio šefa kancelarije.

Nezavisni ruski medij MediaZona objavio je na drštvenim mrežama snimak mladića kako sa puškom ulazi u vojni odsek i naveo da je momak otvorio vatru i pogodio u glavu šefa kancelarije.

Guverner regiona je za Mediazonu potvrdio hapšenje strelca i rekao da je ranjeni vojni komesar na intenzivnoj nezi u teškom stanju

"Sramota me je što se to dešava u vreme kada treba da budemo jedinstveni. Moramo se boriti ne jedni sa drugima, već protiv stvarnih pretnji“, dodao je šef regiona.

Zvanične potvrde ovog izveštaja nema.

*Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs/Mediazona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track