UBICA DECE NOSIO MAJICU SA NACISTIČKIM SIMBOLIMA Pogledajte kako krvave đake izvode iz škole! Ubijeno 13, od čega 7 učenika! VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

masakr u rusiji

UBICA DECE NOSIO MAJICU SA NACISTIČKIM SIMBOLIMA Pogledajte kako krvave đake izvode iz škole! Ubijeno 13, od čega 7 učenika! VIDEO

Planeta -

Istražni komitet Rusije je naveo da je napadač koji je ubio 13, a ranio 21 osobu u školi u Rusiji, mahao balaklavom i nosio majicu sa nacističkim simbolima.

U školi u gradu Iževsku došlo je do pucnjave, saopštilo je u ponedeljak rusko ministarstvo unutrašnjih poslova. Prema ruskom istražnom komitetu, napadač je ubio 13 ljudi, uključujući 7 dece, dok je 21 osoba ranjena.

"Što se tiče situacije u školi broj 88: privučene su sve snage i sredstva. Na licu mesta rade sve službe i medicinari. Stigao sam na lice mesta, oni će blagovremeno izvestiti o svemu što se dešava", rekao je šef ruske Udmurtske Republike Aleksandar Brečalov, prenosi sa mesta incidenta.

On je rekao da je napadač ubio školskog čuvara, a potom i sebi oduzeo život.

„Danas, odmah nakon što je policija primila dojavu o pucnjavi u školi broj 88 u gradu Iževsku, na lice mesta izašli su službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Udmurtske Republike i pokušali da privedu osumnjičenog. policija je pronašla telo muškarca koji je otvorio vatru“, navodi se u izveštaju, pozivajući se na policiju.

Prema rečima poslanika Aleksandra Khinštejna, počinilac je imao dva pištolja sa gumenim mecima, prepravljena za bojevu municiju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track