Plejboj zečica: Prostituisala sam se bez prisile

Suđenje podvodačima u Hrvatskoj

Plejboj zečica: Prostituisala sam se bez prisile

Planeta -
Za sat sam zarađivala 200 evra na sat. Pola od toga davala sam podvodaču, izjavila zečica

ZAGREB - Seks afera u Hrvatskoj!Nekadašnja plejboj zečica (22) priznala je da je spavala sa vlasnikom hotela "Andunović" i da ju je na prostituciju naterao makro, izvesni Mucko Kuralić.

- Prošlog leta prostituisala sam se za Kuralića. Nije me prisiljavao na to, ali kada sam odlučila da ga napustim zapretio je da ću imati velikih problema ako ga prijavim policiji jer poznaje dosta ljudi - kaže zečica i dodaje da je za pružanje seksualnih usluga zaradila oko 5.000 evra, od čega je "pola predala Mucku". Ona dodaje da je počela da se prostituiše odmah posle slikanja za časopis.

- Usluge smo pružale najčešće ja i druga devojka jednom klijentu istovremeno, a cena je bila od 100 do 200 evra za sat. Klijenti su uglavnom bili stranci - kaže devojka i dodaje da je bilo i domaćih klijenata među kojima je jedan od češćih gostiju bio vlasnik hotela "Antunović" u Zagrebu. Zečica je sve ispričala istražiocima.

Inače, protiv Mucka Kuraljića i Rezaka Kozarca Županijsko državno tužilaštvo podiglo je optužnicu za organizovanje međunarodne prostitucije i podvođenje. Osim zečice na klupi za svedoke naći će se još pet devojka koje je Mucko, prema optužnici podvodio, ali i sam Tomislav Antunović kojega sve devojke spominju kao korisnika njihovih usluga. Za razliku od zečice, koja tvrdi da je za Mucka radila bez prisile,ostale devojke ga terete za podvođenje. One tvrde da ih je Mucko ucenjivao i pretio da će ih razotkriti i navodno pretio smrću, nekim čak i napadom na porodicu. Prema optužnici, devojke su podvođene u Nemačkoj, piše Jutarnji list.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track