TI ĆEŠ MENI DA ZATVORIŠ RESTORAN? Otac meksičkog gradonačelnika NOŽEM pretio građevinskom inspektoru da će ga ZAKLATI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

bizarno

TI ĆEŠ MENI DA ZATVORIŠ RESTORAN? Otac meksičkog gradonačelnika NOŽEM pretio građevinskom inspektoru da će ga ZAKLATI (VIDEO)

Planeta -

Na društvenim mrežama se pojavio snimak oca meksičkog gradonačelnika kako kuhinjskim nožem preti inspektoru koji je zatvorio njegov restoran zbog prekršaja.

Na snimku se vidi Danijel Tabe kako ispred svog restorana Don Eraki, hvata za vrat građevinskog inspektora Meksiko Sitija i prinosi mu veliki kuhinjski nož uz vrat.

"Zabiću ga u tebe, kučkin sine. Izbošću te“, čuje se Tabe kako govori prepadnutom inspektoru.

Potom se čuje drugi inspektor koji Tabeu govori da se smiri na šta mu on odgovara "Zaj*bi to".

Restoran je peti koji su Tabe i njegova porodica otvorili u okviru svoje Don Eraki franšize. Restoran se nalazi u gradu Migel Idalgo gde je njegov sin Maurisio Tabe gradonačelnik.

Grad blizu Meksiko sitija je zatvorio restoran jer je podignut na zemljištu koje je predviđeno za izgradnju stambenih jedinica.

Danijel Tabe se kasnije izvinio zbog svog ponašanja i naveo da mu nije bila namera nekoga da povredi, ali da je bio "ljut" što mu zatvaraju kafanu.

Njegov sin, gradonačelnik obratio se javnosti saopštenjem u kojem je naveo da je ponašanje njegovog oca neprihvatljivo ali da je zatvaranje restorana politička igra vladajuće levičarske stranke Pokret nacionalne regeneracije.

Kurir.rs/El Pais

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track