OVO JE NAJBIZARNIJI POZIV KOJI JE DOBILA POLICIJA BANGLADEŠA: Provalio u radnju, pa u strahu od linča tražio zaštitu organa reda!
Foto: Printscreen/Youtube

predugo birao robu

OVO JE NAJBIZARNIJI POZIV KOJI JE DOBILA POLICIJA BANGLADEŠA: Provalio u radnju, pa u strahu od linča tražio zaštitu organa reda!

Planeta -

Provalnik na jugu Bangladeša, koji je ostao do zore u prodavnici u koju je provalio preko noći, pozvao je policiju u pomoć kada je shvatio da je u opasnosti od linča na izlasku iz radnje, saopštila je danas tamošnja policija.

Neimenovani lopov od 40 godina, koji je u utorak uveče provalio u prodavnicu na pijaci u gradu Barisal, proveo je previše vremena birajući robu koju je nameravao da odnese, saopštila je lokalna policija.

- Kada je završio posao, spremajući se za izlazak, shvatio je da više nije noć, da se stanovništvo probudilo i počelo da hrli na pijacu - navela je policija.

lopov, provalnik, krađa, 0371482251
foto: Profimedia

Dodala je da je kradljivac, u strahu od mogućeg linča, u sredu ujutro pozvao sa svog mobilnog telefona broj za hitne slučajeve, da bi ga policija spasila sa samog mesta krađe.

- Otišli smo u prodavnicu, izveli ga pod našom zaštitom, pre nego što su ljudi stigli da ga pipnu. Nikada se u svojoj karijeri nisam suočio sa takvim incidentom - ispričao je lokalni policajac.

Vlasnik prodavnice rekao je novinarima da je provalnik pažljivo pripremio veliku torbu punu vredne robe.

Profesionalni kradljivac, osumnjičen za druge slučajeve provale, zatvoren je pošto je priznao da je provalio u prodavnicu kako bi krao, prenele su agencije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track