VRTIĆ IZ PAKLA: Vaspitačice plaše decu sa maskama iz horora Vrisak, mališani vrište, plaču PARALIZOVANI OD STRAHA (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

užas u misisipiju

VRTIĆ IZ PAKLA: Vaspitačice plaše decu sa maskama iz horora Vrisak, mališani vrište, plaču PARALIZOVANI OD STRAHA (VIDEO)

Planeta -

Pet radnica u američkom obdaništu dobilo je otkaz i optuženo je za zlostavljanje dece nakon što je video na kojem zastrašuju malu decu noseći masku - sličnoj onoj koja se vidi u filmskoj franšizi "Vrisak" - postao viralan, navodi N1.

Incident se dogodio u “Lil’ Blessings Child Care” u Hamiltonu, Misisipiju – otprilike 200 kilometara severoistočno od glavnog grada države, Džeksona – gde se može videti nedatirani snimak radnica obdaništa koje nose masku terorišući decu koja vrište i plaču, pa čak i paralizovanu od straha.

U jednom trenutku vaspitačica s maskom se unosi u lice jednom dečaku i viče: "Jesi li bio nevaljao? Hoćeš li da te izvedem napolje?"

U jednom trenutku se može videti dečak kako beži dok radnica odbaništa s maskom na licu juri za njim vrišteći nekoliko centimetara od njegovog lica.

Oni su tako, navodno, želele da kazne decu koja se loše ponašaju.

"Deca su bila prestravljena. Više puta sam bila svedok ovakvim prizorima i odlučila da to snimim kao dokaz što se događa jer sam se i ranije žalila na druge stvari, ali ništa preduzeto", napisala je vaspitačica vrtića Dženifer Njumen, navodi Klix.ba.

Nakon što su nadležni saznali šta se dogodilo u dnevnom boravku, odlučili su da preduzmu akciju.

Kancelarija šerifa okruga Monro imenovao je počinioce u slučaju kao Siera Mekendles, Oci-Ana Kilburn, Dženifer Njuman, Šien Šelton i Trejsi Hatson.

One su suočene su po tri tačke optužnice za krivično delo zlostavljanja dece zbog svoje uloge u incidentu, dok se Hatson suočava s dve optužbe za neprijavljivanje zlostavljanja i napad na maloletnika, oba prekršaja.

Nejasno je da li su osumnjičeni u ovom slučaju dobili pravnog zastupnika i istraga je trenutno u toku.

Vlasnica vrtića Šejla Sanders je, pošto je otpustila radnice, izjavila da ne opravdava ovakvo nešto niti bi to ikada učinila.

(Kuirir.rs/N1/Klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track