KRVAVI NAPAD U SUPERMARKETU U MILANU: Napadač na smrt izbo radnika iz Bolivije! Povređena četiri kupca i jedan radnik!
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen/Carabinieri napoli

policija isključila terorizam

KRVAVI NAPAD U SUPERMARKETU U MILANU: Napadač na smrt izbo radnika iz Bolivije! Povređena četiri kupca i jedan radnik!

Planeta -

U Asagu, predgrađu Milana, napadač je nožem ubio jednu osobu u supermarketu i ranio nekoliko drugih, uključujući fudbalera Arsenala Pabla Marija.

Italijanska policija uhapsila je 46-godišnjeg napadača. Motiv napada još nije poznat, ali policija je već isključila terorizam.

U napadu je ubijen 47-godišnji radnik supermarketa, državljanin Bolivije. Među petoro povređenih su još jedan radnik prodavnice i četiri kupca.

„Mladi radnik supermarketa je, nažalost, izgubio život od zadobijenih povreda”, rekao je predsednik regije Lombardija Atilio Fontana, a kasnije na društvenim mrežama napisao da ostali povređeni nisu u životnoj opasnosti.

Fontana se zahvalio zaposlenima, kupcima i policiji koji su intervenisali da zaustave napadača, kao i medicinskom osoblju koje je pomoglo povređenima.

Među ranjenima je i Arsenalov španski fudbaler Pablo Mari, koji je na pozajmici u italijanskom klubu Monca. Fudbaler je tokom napada kupovao sa suprugom i detetom. On je zadobio duboku ranu na leđima, ali njegovo zdravstveno stanje nije ozbiljno i ne ugrožava njegovu karijeru.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je navodno napao ljude nožem koji je zgrabio među artiklima iz prodavnice, prenosi Bi-Bi-Si. Navodno su ga pokorili zaposleni i kupci pre hapšenja.

Kurir.rs/RTV SLO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track