POVRATAK OTPISANOG Tramp: Kandidovaću se ponovo za predsednika! Moramo zemlju da vratimo na pravi put
Foto: AP

15. novembra saopštava

POVRATAK OTPISANOG Tramp: Kandidovaću se ponovo za predsednika! Moramo zemlju da vratimo na pravi put

Planeta -

Bivši predsjednik SAD-a Donald Tramp objavit će u utorak. 15. novembra, kandidaturu za predsedničke izbore 2024. godine.

Ovu informaciju je potvrdio njegov savjetnik Džejson Miller, koji navodi kako Tramp kaže da se njegova kandidatura na predstojećim izborima uopšte ne bi trebala dovoditi u pitanje.

"Predsednik Tramp će u utorak objaviti da se kandiduje za predsednika. I to će biti vrlo profesionalna, vrlo intrigantna najava", rekao je Miller bivšem Trampovom funkcioneru Bele kuće Stivenu Banonu u svojoj radio emisiji u petak.

Miller je rekao da je razgovarao s Trampom telefonom ranije tokom dana, kada je Tramp bio na terenu za golf. Tramp je preneo Milleru da "nema potrebe da se postavlja pitanje" o njegovim namerama.

"Uradiću to i želim da se uverim da ljudi znaju da sam uzbuđen i da moramo da vratimo zemlju na pravi put”, rekao je Tramp.

Miller, koji je radio na Trumpovim kampanjama 2016. i 2020. godine i ostao njegov savjetnik nakon predsjedništva, rekao je da očekuje veliku publiku i stotine medija koji će prisustvovati objavi u utorak na Trumpovom imanju Mar-a-Lago na Floridi.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track