STRAVIČNA TRAGEDIJA U RUSIJI: Vladimir proganjao bivšu ženu, ZAPUCAO i usmrtio prolaznika, a onda izvršio SAMOUBISTVO (VIDEO)
Foto: Printscreen

HOROR

STRAVIČNA TRAGEDIJA U RUSIJI: Vladimir proganjao bivšu ženu, ZAPUCAO i usmrtio prolaznika, a onda izvršio SAMOUBISTVO (VIDEO)

Planeta -

U Krimsku, Krasnodarskoj teritoriji došlo je do stravične tragedije, prenose ruske novinske agencije, pozivajući se na lokalnu policiju.

Naime, muškarac je otvorio vatru na prolaznike držeći pištolj ispod peškira, prenose ruski mediji.

Prema preliminarnim podacima četiri osobe su poginule, a među njima je i muškarac, koji je na kraju pucao u sebe i oduzeo sebi život, prenela je ruska agencija TASS.

Tragedija se dogodila u tržnom centru "Slavjanski".

Kako se saznaje, nije reč o terorističkom napadu, već je u pitanju muškarac po imenu Vladimir Žirov.

On je, kako prenose ruski mediji, izgubio suđenje povezano sa stanom u kom stanuje njegova bivša supruga Galina i sin Jurij. Tvrdio je da je pre razvoda njegova supruga od njegovog novca kupila stan sinu, te je tražio da mu se vrati stan.

Slučaj se odugovlačio šest meseci i danas ga je sud odbio.

Nakon presude, počeo je da proganja ženu i preti joj. Galina je potom utrčala u tržni centar i zatražila pomoć. Tokom konfrontacije za nju zauzeo slučajni prolaznik s ciljem da je odbrani od Vladimira, ali je tom prilikom izgubio život kada ga je napadač upucao.

Potom ga je Žirov upucao, kako prenosi TG-kanal 112. Zatim se Vladimir uputio do mesta stanovanja njegovog sina i, shvativši šta je učinio, tamo je izvršio samoubistvo.

Кrimsk je mali grad u južnom ruskom Кrasnodarskom kraju u blizini poluostrva Кrim, koje je Rusija jednostrano anektirala od Ukrajine 2014. godine.

(Kurir.rs/TASS/Telegram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track