OTAC UBICE IZ GEJ KLUBA ŠOKIRAO IZJAVOM: Zvezda filmova za ODRASLE progovorila o sinu koji se sumnjiči za MASAKR (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠOK

OTAC UBICE IZ GEJ KLUBA ŠOKIRAO IZJAVOM: Zvezda filmova za ODRASLE progovorila o sinu koji se sumnjiči za MASAKR (VIDEO)

Planeta -

Aron Brink, zvezda filmova za odrasle i biološki otac mladića osumnjičenog za masakr u gej klubu u Koloradu Springsu, oglasio se povodom sinovljevog napada, te je izjavom o svom sinu koji se tereti za ubistvo više osoba šokirao svet.

Naime, mladić po imenu Anderson Li Oldrič (22) sumnjiči se da je u klubu "Kju" usmrtio pet i ranio 18 ljudi, a njegov biološki otac saopštio je da je o čitavom slučaju saznao od sinovljevog advokata.

Kako navodi Brink, advokat ga je pozvao s ciljem da ga obavesti da je njegov sin Oldrič uhapšen zbog počinjenog masakra u gej klubu.

"Krenuli su da mi pričaju sve o incidentu, kako je bila pucnjava, da je ubijeno i ranjeno više ljudi", naveo je Brink za CBS 8.

Brink navodi da je tek potom saznao da je upravo njegov sin izvršio masakr u gej klubu.

"Pitao sam se: 'Bože, je li on gej?' Uplašio sam se da jeste, a kada sam saznao da nije, odahnuo sam od olakšanja", dao je izjavu Brink za medije, koja je šokirala sve.

Otac Andrersona Li Oldriča je istakao da "biti gej nije u skladu sa njihovim verskim uverenjima".

"Znate, mormoni nisu gej. Mi nismo takvi. Gejevi ne mogu da uđu u mormonsku crkvu", izjavio je otac napadača.

Takođe, nedavno su objavljene i žrtve masakra u gej klubu, nakon što je policija imenovala pet ubijenih i 18 povređenih.

Podsetimo, u subotu 19. novembra dogodio se stravičan masakr u gej klubu u Kolorado Springsu, pri čemu je petoro ljudi ubijeno, a 18 povređeno.

"Klub Q", gde se incident dogodio, oglašava se kao "noćni klub orijentisan na odrasle koji organizuje tematske večeri kao što su karaoke, dreg šou i DJ-evi", piše Mirror.

(Kurir.rs/CBS 8)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track