SMETALA JOJ BUKA APARATA ZA KISEONIK: Pacijentkinja (72) iz Majnhajma dva puta pokušala da isključi aparat cimerki (79)!
Foto: Shutterstock

bolničari u šoku

SMETALA JOJ BUKA APARATA ZA KISEONIK: Pacijentkinja (72) iz Majnhajma dva puta pokušala da isključi aparat cimerki (79)!

Planeta -

Nemački lekari u Majnhajmu morali su u utorak da oživljavaju sedamdesetedevetogodišnju pacijentkinju koju je 72- godišnja pacijentkinja isključila sa aparata za terapiju sa visokim protokom kiseonika.

Razlog zašto je to uradila, sasvim bizaran. Navodno joj je smetala buka koju je aparat proizvodio tokom rada. Kako je navela policija Majnhajma obe pacijentkinje su bile u istoj sobi. Kako je 72-godišnjakinji smetala buka koju je proizvodio uređaj za kisonik, ona je odlučila da ga isključiti, navodi Fenix magazin.

Nakon prvog pokušaja, osoblje bolnice upozorilo je pacijentkinju kako je snabdevanje kiseonikom za 79-godišnjakinju jako važna, ali 72-godišnjakinja je ipak isključila uređaj ubrzo posle upozorenja.

Kako su saopštili policija i tužilaštvo, 72-godišnjakinja je trenutno u pritvoru zbog pokušaja ubistva.

– Ni nama to nije svakodnevica. Nismo još sigurni poznaju li se dve žene, ali 72-godišnjakinja se dovoljno oporavila pa je odvedena u pritvor - rekla je o incidentu portparolka policije. Kurir.rs/Većernji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track