ZAKLJUČAO DEVOJČICU (12) U KAVEZ I SILOVAO JE: Osuđen monstrum iz Australije, na saslušanju tvrdio da ga je ONA NA TO NATERALA
Foto: Facebook

JEZIVO

ZAKLJUČAO DEVOJČICU (12) U KAVEZ I SILOVAO JE: Osuđen monstrum iz Australije, na saslušanju tvrdio da ga je ONA NA TO NATERALA

Planeta -

Pedofil Henri Entoni Sergi (63) iz Adelajda osuđen je na 15 godina zatvora nakon što je otkriveno da je devojčicu od 12 godina vezao lisicama, držao u kavezu i silovao.

Grozoti tu nije kraj. Ono što je izjavio na saslušanju šokiralo je sve prisutne.

Naime, Sergi je na suđenju priznao da je imao nezakonitu seksualnu vezu sa maloletnicom, te da je proizvodio eksplicitni sadržaj na kojem se prikazuje zlostavljanje dece.

Tokom dužeg vremenskog perioda, Sergi je zlostavljao devojčicu , a kada je policija upala u njegovu kuću, u njoj su zatekli brojne fotografije i video zapise, na kojima su prikazana zlostavljanja dece.

Henry Anthony Sergi
foto: Facebook

Ova devojčica se nalazila na čak 390 fotografija.

Na pojedinim fotografijama se vidi devojčica bez odeće kako je zlostavljana, a na drugim kako je vezana lisicama za gornji deo kaveza, prenosi News.com.a.

Kako navode mediji, Sergi je u svom vlasništvu imao na stotine fotografija i snimaka druge zlostavljane dece.

Naime, na sudu su prisutni mogli da čuju kako je prilikom hapšenja monstrum bacio krivicu na devojčicu za svoje postupke.

"Kada je uhapšen, sarađivao je sa policijom, ali je pokušavao da optuži dete za užasne stvari koje su se događale. Iznosio je tvrdnje je kako je devojčica tražila da izvodi bludne radnje pred njom", naveo je tužilac.

Manijak je osuđen na zatvorsku kaznu od 15 godina i četiri meseca, a zahtev za uslovnu neće moći da podnese pre 2035. godine.

(Kurir.rs/News.com.au)

Bonus video:

01:55

POGLEDAJTE KAKO POLICIJA HAPSI PEDOFILE: 12 iza rešetaka zbog maloletničke pornografije! VULIN: Borba protiv ŠLJAMA traje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track