KAMERA ZABELEŽILA JEZIVO UBISTVO GLUMICE ZA ODRASLE: Kerol snimala scenu u kojoj je bila vezana, a to je bio deo SCENARIJA SMRTI
Foto: Cattaneo/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

užas

KAMERA ZABELEŽILA JEZIVO UBISTVO GLUMICE ZA ODRASLE: Kerol snimala scenu u kojoj je bila vezana, a to je bio deo SCENARIJA SMRTI

Planeta -

Suđenje za ubistvo Kerol Maltesi (26), glumice u filmovima za odrasle, nastavljeno je pred italijanskim sudom.

David Fontana, koji je osumnjičen za ubistvo, inače njen bivši momak, izjavio je tokom saslušanja da je Maltesi ubio slučajno dok su zajedno snimali video za platformu Onli fans.

Matesi je bila vezana zbog snimanja. Ruke su joj bile vezane iza leđa, a imala je traku preko usta i vreću preko glave dok je Fontana snimao scenu svojim telefonom. Scena koja je snimljena bila je jeziva jer je kamera zabeležila kako je porno glumicu usmrtio čekićem.

- Scena je podrazumevala nekoliko udaraca po butinama, a zatim i po stomaku. Onda sam počeo da je udaram po glavi. Nisam video njeno lice jer je bilo prekriveno vrećom. Onda sam podigao vreću i shvatio da sam je ubio - rekao je pred sudom.

Fontana je rekao da joj je tada prerezao vrat.

- Želeo sam da joj otklonim bol. Onda sam koračao po sobi prestravljen - rekao je Fontana i dodao da je telo počeo da seče nekoliko dana kasnije.

Delove tela je bacao po naselju Borno blizu Breše.

- Koristio sam testeru za metal dok sam čekić i nož bacio u kantu za smeće. Trebalo mi je tri dana da raskomadam telo. Umro bih sad samo da oživim Kerol. Nisam ništa od toga planirao - rekao je Fontana.

Kerol Maltesi
foto: Printscreen/Youtube

Na prethodnom saslušanju Fontana je priznao da je napravio lažni profil na Onli fansu da bi naterao Kerol da snimaju sadržaj od kojih su mnogi uključivali scene nasilja.

Tužilac smatra da je Fontana naručio snimak sa scenom nasilja preko lažnog profila da bi olakšao sebi da je ubije. Zatim je koristio njen telefon da kontaktira njene voljene osobe, uključujući njenog sadašnjeg dečka, kako bi izgledalo kao da je još živa.

Kancelarija javnog tužioca je ranije utvrdila da je Fontana koristio njenu kreditnu karticu za kupovinu mesecima nakon njene smrti kako bi izgledalo da je još živa kupujući predmete kao što su ženske cipele.

Ubistvo Kerol Maltesi se dogodilo 11. januara 2022. godine, a telo nesrećne devojke pronađeno je tek 20. marta jer je više od dva meseca niko nije tražio.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja