HLADAN TUŠ ZA MASKA Izašao na pozornicu kod slavnog komičara, a ovakvu REAKCIJU publike nije očekivao: Šta treba da kažem? (VIDEO)
Foto: Twitter/SteveGoffman

ostao zbunjen

HLADAN TUŠ ZA MASKA Izašao na pozornicu kod slavnog komičara, a ovakvu REAKCIJU publike nije očekivao: Šta treba da kažem? (VIDEO)

Planeta -

Hektični potezi Ilona Maska po svemu sudeći počinju sve češće da mu se vraćaju kao bumerang, a uz to je počeo da pravi krupne greške u procenama vezane za javne nastupe. On očekuje da će ga svugde gde se pojavi mase dočekati s obožavanjem.

Ali, realnost je za njega postala okrutna. U Sjedinjenim Američkim Državama posebnu pažnju privuklo je gostovanje Ilona Maska u live šouu slavnog komičara Dejva Šapela.

Naime, u videu se može videti kako Mask dolazi na pozornicu kao da je rok zvezda, diže ruke u vazduh čime očigledno pokazuje da očekuje oduševljeno klicanje obožavatelja.

Međutim, stiče se utisak da su se u američkom društvu stavovi prema Masku dramatično promenili jer je značajni deo publike počeo burno i vrlo glasno da negoduje uzvicima poput "Buuuuu!"

Neugodna scena zatečenog Maska pred publikom u kojoj je bilo jako besnih ljudi poprilično je potrajala, a Mask je u stanju zbunjenosti u jednom trenutku upitao komičara: "Dejv, šta bi trebalo da kažem?"

Mask je objavom na Tviteru pokušao da neugodno iskustvo iz nastupa kod kontroverznog Dejva Šapela pozitivno interpretira, ali je onda verovatno shvatio kako to nema previše smisla jer je taj tvit naknadno obrisao.

Naime, Mask je prvo ponosno objavio tvit u kojem je poručio kako je ponosan jer je njegova objava kako treba suditi Fauciju dobila 1,2 miliona lajkova, pa zaključio kako ‘istina rezonira‘ (‘truth resonates‘), na šta je jedan od korisnika komentarisao "kao i gomila kojoj je dosta šefa".

Mask je tada odgovorio kako je bilo 90 odsto klicanja i 10 odsto negodovanja (osim tihih perioda), pa je priznao kako je "to ipak dosta negodovanja. Gotovo kao da sam uvredio neobuzdane levičare iz San Franciska".

(Kurir.rs/Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track