MUŠKARAC UPUCAN ISPRED SVOJE ĆERKE (9): Kamera zabeležila TRENUTAK UBISTVA, pogledajte zastrašujuću scenu na Menhetnu (VIDEO)
Foto: Printscreen

HOROR

MUŠKARAC UPUCAN ISPRED SVOJE ĆERKE (9): Kamera zabeležila TRENUTAK UBISTVA, pogledajte zastrašujuću scenu na Menhetnu (VIDEO)

Planeta -

Na Menhetnu u prodavnici dogodila se pucnjava, kada je 30-godišnji muškarac ubijen ispred svoje devetogodišnje ćerke nakon što je izbila tuča između njega i njegovog napadača.

Naime, nadzorne kamere snimile su trenutak kada se Tikem Beri (30) svađao sa drugim muškarcem u četvrtak nešto posle 16 časova u prodavnici.

Neidentifikovani osumnjičeni, u zelenoj jakni sa jednom rukom u džepu, u jednom trenutku viče na Berija, muškarca u crvenoj pufer jakni, pre nego što je odjurio napolje, prenosi Daily Mail.

Njujork, pucnjava, prodavnica
foto: Printscreen

Čini se da Beri nastavlja da viče na čoveka iza vrata dok prodavci, koji stoje za pultom, pokušavaju da smire situaciju.

Ali u trenutku kada je Beri okrenuo leđa vratima i krenuo ka svojoj ćerki, osumnjičeni je ponovo upao u prodavnicu i u tom trenutku ga je upucao u leđa, nakon čega je upucani muškarac iste sekunde pojurio ka njemu.

Borba između njih dvojice je, međutim, bila veoma kratka jer se Beri ubrzo srušio na pod, a na snimku se mogla videti njegova ruka, koja je vidljivo mlatarala pre nego što je pala na tlo, a napadač je tada pobegao.

Upucani muškarac uspeo je da izbaci napadača iz prodavnice, nakon čega su kola Hitne pomoći došla po njega, ali on je preminuo kada je stigao u bolnicu.

Policija je saopštila da je Beri hitno prevezen u bolnicu u Harlemu, gde je proglašen mrtvim. Njegova ćerka nije povređena u incidentu.

Zvaničnici trenutno tragaju za osumnjičenim i istražuju da li je pucnjava možda bila povezana sa ranijim hapšenjima žrtve, kojih je ukupno bilo 19.

Vlasnik prodavnice, Ahmad El-Mindser, osudio je pucnjavu i rekao za NBC4 da su on i njegovi zaposleni, kao i kupci pokušali da zaštite Berijevu ćerku da ne bi videla telo njenog oca.

"Ne želim da dete vidi kako je njen otac ubijen. To bi moglo da utiče na nju u budućnosti. Ona može da ima problema zbog toga. Dakle, zadržali smo je unutra. Dali smo joj sodu, dali smo joj šta god želi“, rekao je El-Mindser.

Dodao je da je Beri bio lojalna mušterija već 15 godina i da bi svako jutro svraćao u njegovu radnju da kupi ručak za svoju ćerku pre nego što je ostavi u školi.

Pucnjava je poslednja koja je zabeležena u ovom gradu prepunom kriminala, koji je trenutno veći za skoro 25 odsto u odnosu na isto vreme prošle godine.

Pljačke su zabeležile najveći porast, a policija je ove godine prijavila 13.000 incidenata, što je porast od 27,5 odsto u odnosu na isto vreme 2021.

Napadi su takođe porasli za 12,8 odsto, a silovanja su porasla za 7,8 odsto.

(Kurir.rs/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja