OBRAČUN NA ULICAMA SENI SEN DENIJA: Ko je likvidirao muškarca (37) posle potere! Dve verzije kako je ubijena žrtva VIDEO
Foto: Twitter/FranceNews24

KRIMINAL U FRANCUSKOJ

OBRAČUN NA ULICAMA SENI SEN DENIJA: Ko je likvidirao muškarca (37) posle potere! Dve verzije kako je ubijena žrtva VIDEO

Planeta -

Tridesetsedmogodišnji muškarac ubijen je u petak uveče u Seni Sen Deni, gradu koji se nalazi istočno od Pariza posle jurnjave ulicama ovog grada.

Naime, kako izveštavaju francuski mediji muškarac (37) ubijen je posle kraće potere ulicama ovog grada, kada su na njega iz drugog automobila na njega pucala dvojica muškaraca, saopštila je policija i tužilaštvo u Bobigniju (Seine-Saint-Denis)..

Ono što je interesantno posle likvidacije pojavila se i druga verzija, prema kojoj je muškarac čije ime i prezime se ne navodi, nije jurio automobil, nego skuter na kome su bila dvojica muškaraca.

Upravo oni su uspeli da ga stignu i jedan od napadača sa skutera je pucao u žrtvu i ubio je. Policija i dalje nema informacije koliki broj mušakraca je umešan u ovu pucnjavu, dvojica ili četvorica i da li su pucali mušakrci iz vozila i li sa skutera i da li je skuter isto učestvovao u juranjvi gradom.

Policija i tužilaštvo su otvorili istragu jer sumnjaju da se radi o obračunu organizovanih bandi. Motivi se i dalje istražuju.

Kurir.rs/A.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track