TEŠKA NESREĆA U RUMUNIJI: Autobus sa grčkim državljanima udario u stub, jedna osoba POGINULA, 22 putnika POVREĐENA (VIDEO)
Foto: Printscreen

UŽAS

TEŠKA NESREĆA U RUMUNIJI: Autobus sa grčkim državljanima udario u stub, jedna osoba POGINULA, 22 putnika POVREĐENA (VIDEO)

Planeta -

Jedna osoba je poginula u nesreći autobusa koja se dogodila u Bulevaru Uniria, u centru Bukurešta, navode rumunski mediji.

Nesreća se dogodila oko 13.30 po lokalnom vremenu, navele su vlasti.

„Evidentiran je 21 povređeni, jedna je u teškom stanju, a jedna je preminula“, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

- Nažalost, to je bila prilično teška nesreća. Mobilisane su snage Hitne pomoći, ŠMURD, policije, Žandarmerije. U ovom trenutku u četiri bolnice prevezene su 22 osobe. Nažalost, pacijent koji je bio u srčanom zastoju je reanimiran, ali je proglašen mrtvim. Imamo još jednog intubiranog pacijenta, takođe u Floreaski, koji je u kritičnom stanju“ , kaže šef DSU Raed Arafat, navodi digi24ro.

Poginuli muškarac je starosti između 40 i 50 godina. Preminuo je na putu do bolnice. Intubirana osoba je žena od oko 30 godina.

Čini se da je vozač išao prvom trakom i kada je hteo da prođe kroz prelaz udario je u graničnik visine. Prema prvim informacijama, izgleda da je vozač vozio približno 40-50 km/h.

U nesreći je korv autobusa spljošten, a putnici povređeni na sedištima.

Na mestu nesreće intervenisalo je 10 ekipa Hitne pomoći, koji su prevezle povređene u bolnice.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track