RUSKI PROPAGANDISTI OBJAVILI CINIČAN VIDEO: Evropljane plaše hladnoćom i glađu SREĆAN RUSOFOBSKI BOŽIĆ, uz supu od hrčka
Foto: Printscreen YouTube

bizarno

RUSKI PROPAGANDISTI OBJAVILI CINIČAN VIDEO: Evropljane plaše hladnoćom i glađu SREĆAN RUSOFOBSKI BOŽIĆ, uz supu od hrčka

Planeta -

Ruski propagandisti objavili su cinični božićni video, plašeći Evropu hladnoćom i glađu, o tome kako Evropa „uranja u mrak“.

Video je napravila mreža Russia Today, a u videu su Evropljanima poželeli „Srećan rusofobski Božić“.

U videu se najpre prikazuje navodno evropsku porodicu koja 2021. godine čeka Božić u toplini i udobnosti. Već 2022. godine, kao što je prikazano na snimku, ista porodica slavi praznik sa fenjerima i bez svetla, a dete dobija hrčka.

Životinja trči u točku koji proizvodi struju.

2023. godine hladnoća se nastavlja, u kući nema svetla, a sami članovi porodice su u zatvorenom prostoru u jaknama, kapama i šalovima.

Zatim su propagandisti hteli da prikažu glad koja navodno čeka evropske gradove. Na snimku se vidi da je žena navodno napravila supu od ovog hrčka.

Ispostavlja se da je to hrčak kojeg su ćerki poklonili 2021.

"Sretan antiruski Božić! Ako vam vaši mediji ne govore kuda ovo sve ide, Russia Today je dostupan preko VPN-a", zaključili su u "čestitki".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track