MISTERIOZNA KONOBARICA UKRALA MILION EVRA: Ovo je njen najbolji prijatelj, Miki i Mujo živeli su LUKSUZNO!
Foto: Printscreen Instagram

MISTERIOZNA KONOBARICA UKRALA MILION EVRA: Ovo je njen najbolji prijatelj, Miki i Mujo živeli su LUKSUZNO!

Planeta -

Mirnesa S. je trenutno najtraženija osoba u Nemačkoj jer je ukrala milion evra iz kompanije u kojoj je radila

Nemačka policija u Štutgartu traga za 42-godišnjom ženom za koju se sumnja da je u oktobru ove godine ukrala više od milion evra koristeći svoj posao u kompaniji za transfer novca, a za informacije koje bi dovele do njenog hapšenja raspisana je nagrada od 37.500 evra.

Mirnesa S., 42-godišnjakinja bosanskohercegovačkog porekla koja je ukrala više od milion evra iz firme u Štutgartu, rodom je iz Busovače u kojoj je neko vreme i živela, a roditelji su je se navodno odrekli.

Mirnesa S., konobarica
foto: Privatna Arhiva

Novinari nemačkog Bilda su čak i posetili Busovaču i razgovarali sa komšijama.

"Viđao sam je dok je šetala, bila je zaista upadljiva. Svojevremeno je pričala da je radila kao direktorka filijale", rekla je komšinica, prenosi Bild, dodajući da bi atraktivna kradljivica mogla da dobije i do deset godina zatvora. Bild dalje piše da je Mirnesa živela luksuzno. Na fotografijama koje je postavljala na Instagram vide se skupe torbe, nakit, satovi Roleks, a navodno ima i profil na platformi Onli Fans.

Mirnesa S.
foto: Privatna Arhiva

"Da, ovo je krajnje neobičan način života za ženu koja je navodno radila kao operater u kompaniji za transport novca", piše Bild i navodi da je policija pročešljala sve njene profile na društvenim mrežama kako bi joj ušla u trag, ali do sada nisu uspeli da je lociraju. Podsetimo, Mirnesu prijatelji zovu Miki. Navodno je radila i kao konobarica u Štutgartu.

Takođe mediji su objavili i sliku njenog navodno najboljeg prijatelja i naglasili da i on voli samo skupe stvari. Bavi se građevinom, a na društvenim mrežama objavili su niz zajedničkih fotografija. Mustafa Mujo O. je već duži niz godina prijatelj sa Mirnesom zvanom Miki. Živi luksuzno kao i ona sama.

Kurir,rs/Mondo/Bild

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track