OCA NASMRT PRETUKLI JER SE ŽALIO NA OBJAVLJIVANJE ĆERKINOG SNIMKA: Horor u Indiji, sporni video opisali kao "VULGARAN" (FOTO)
Foto: Twitter/TheSaviours3

rasprava s kobnim krajem

OCA NASMRT PRETUKLI JER SE ŽALIO NA OBJAVLJIVANJE ĆERKINOG SNIMKA: Horor u Indiji, sporni video opisali kao "VULGARAN" (FOTO)

Planeta -

Policija u zapadnoj indijskoj državi Gudžarat uhapsila je sedam osoba zbog navodnog prebijanja vojnika na smrt.

Naime, Meladži Vagela napadnut je nakon što se pobunio protiv video snimka njegove ćerke tinejdžerke koji je objavljen na internetu, navodi se u saopštenju policije.

U žalbi se navodi da je video postao viralan nakon što je postavljen.

Navodni napadači su članovi porodice tinejdžera koga je Meladži optužio da je postavio snimak, prenosi BBC.

U napadu su povređeni i Meladžijeva supruga i sin.

Žrtva je radila sa indijskim graničnim bezbednosnim snagama.

Prema policijskoj prijavi, koju je podnela Meladžijeva supruga Manjula, napad se dogodio u subotu uveče u distriktu Kheda u Gudžaratu.

Vagela je zajedno sa suprugom, dvojicom sinova i nećakom otišli ​​su u kuću tinejdžera kako bi se žalio na njega jer je navodno postavio video snimak njegove ćerke na društvenoj mreži. Nekoliko novinskih izveštaja opisalo je video kao "vulgaran", ali BBC to nije mogao da potvrdi

Prema pritužbi policije, rasprava je prerasla u tuču, a dečakova rodbina je napala Vagelu i njegovu porodicu "drvenim štapovima" i "oštrim predmetima".

Vagela je teško povređen i preminuo je na licu mesta. Jedan od njegovih sinova je u bolnici sa povredama glave.

Policija je protiv sedmorice optuženih podigla optužnice zbog ubistva. Oni su u ponedeljak smešteni u sudski pritvor i još nisu dali izjavu.

(Kurir.rs/BBC)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track