GOST POTEŽE KAO KLINT ISTVUD! Pljačkaš uleteo u restoran, tražio svima novčanike, ali odmah UBIJEN BEZ MILOSTI! (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printskrin / You Tube

LIKVIDACIJA U HJUSTONU

GOST POTEŽE KAO KLINT ISTVUD! Pljačkaš uleteo u restoran, tražio svima novčanike, ali odmah UBIJEN BEZ MILOSTI! (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Sigurnosne kamere u jednom restoranu u Hjustonu zabeležile su trenutak kada je jedan od mušterija pucala iz pištolja i usmrtila maskiranu i naoružanu osobu koja je pljačkala, saopštila je policijska uprava u Hjustonu.

Napad se dogodio u etvrtak uveče oko 23.30 časova po lokalnom vremenu u ulici Gesner.

Hjustonska policija saopštila je javnosti da je naoružani čovek sa maskom ušao u restoran, tražeći novac i novčanike od gostiju. Međutim, dok je odlazio, jedan od tih kupaca je upucao osumnjičenog, piše portal khou.

Hjustonska policija je takođe objavila fotografije za nadzor kupca koji je upucao pljačkaša na snimku. Istražitelji su rekli da je tražen radi ispitivanja zbog njegove uloge u pucnjavi. On nije identifikovan i za sada nije optužen.

Objavljena je i fotografija njegovog modela pikapa iz 1970-ih ili 80-ih. Ubica je uzeo ukradeni novac od pljačkaša i vratio ga ostalim korisnicima, saopštila je policija. Tada su ostali ljudi u restoranu napustili mesto događaja pre dolaska policije.

Niko drugi u restoranu nije povređen. Istražitelji su rekli da osumnjičeni nije imao pravi pištolj.

„Osumnjičeni za pljačku je ušao u prodavnicu i nosio je maske i rukavice“, rekao je potporučnik HPD Vilkens. „Imao je plastični pištolj, verovatno aerosoft ili možda mali BB pištolj.

Na snimku nadzora se vidi kako se puca. Prikazuje mušterije, svedoke i ubice koji napuštaju mesto događaja odmah nakon pucnjave.

Istražitelji traže od pucača i žrtava koje su napustile lice mesta da kontaktiraju HPD Odsek za ubistva na 713-308-3600 da daju izjave u vezi sa incidentom.

„Mogu da vam ukažem tačno gde je to u zakonu, 9.31 i 9.32 krivičnog zakona“, rekao je Nejtan Bidl iz Okružnog tužioca okruga Haris.

Bidl kaže da zakon Teksasa navodi specifične slučajeve koji se odnose na pljačku uz pretnju ili tešku pljačku, gde se pretpostavlja da je smrtonosna sila opravdana.

„Da li neko koristi smrtonosnu silu u toj situaciji, to se pretpostavlja da je tačno prema zakonu Teksasa“, rekao je Bidl.

Kurir.rs/khou

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track