TRAMPU NI CENTA: Ivana ostavila deci veći deo svoje imovine, dadilji pripao stan u Majamiju i pas!
Bili su 15 godina u braku: Ivana i Donald Tramp, Foto: Newscom / Newscom / Profimedia

TRAMPU NI CENTA: Ivana ostavila deci veći deo svoje imovine, dadilji pripao stan u Majamiju i pas!

Planeta -

Češka manekenka zaveštala je imovinu vrednu 34 miliona dolara deci koju je dobila u braku s bivšim predsednikom Amerike

Ivana Tramp, prva supruga bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa, ostavila je svojoj deci veći deo svoje imovine, čija je vrednost procenjena na 34 miliona dolara!

Donald Tramp
foto: Newscom / Newscom / Profimedia

Tu imovinu, a ona uključuje nekretnine i nakit, podeliće Ivanka, Donald junior i Erik, koje je Ivana dobila s Donaldom Trampom u braku koji je trajao od 1977. do 1992. godine.

Bila usamljena

Zanimljivo je da ova bivša češka manekenka, koja se udavala ukupno četiri puta, nije ni centa ostavila svom drugom suprugu Donaldu. Uz to, mediji u SAD ističu da je Ivana sahranjena na privatnom imanju Donalda Trampa, iako mu nije ništa ostavila.

Ivana je za sada već bivšu dadilju Doroti Keri, koja se o njoj godinama brinula, imala mnogo više sluha. Naime, Doroti je ostavila stan u Majamiju vredan 1,1 milion dolara, kao i svog ljubimca Tajgera, psa rase jokširski terijer.

Deca sa ocem: Erik, Donald junior,  Donald i Ivanka Tramp
Deca sa ocem: Erik, Donald junior, Donald i Ivanka Tramp foto: AP Photo/Mark Lennihan

Ovaj stan, koji se nalazi u zgradi izgrađenoj 2001. godine, Ivana je kupila 2009. za 635.000 dolara, a njegova sadašnja vrednost je procenjena na tačno 1.128.000 dolara. Doroti Keri su Ivana i Donald angažovali kao dadilju da im pomogne u čuvanju dece i njihovo prijateljstvo traje od tada.

Ona je posle Ivanine smrti izjavila da se Ivana osećala usamljeno poslednjih nedelja života.

Preminula u julu 2022; Ivana Tramp
Preminula u julu 2022; Ivana Trampfoto: Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ivanin poslednji suprug Rosano Rubikondi preminuo je 2021. Njen testament, koji je poslednji put prepravljen 2019. godine, sadržao je odredbu da Rubikondi dobije njeno imanje u francuskom Sen Tropeu. Veliku kolekciju firmirane odeće Ivana je ostavila Crvenom krstu i Armiji spasa.

Pala niz stepenice

Ivana je pronađena mrtva u 73. godini u svojoj vili na Menhetnu 14. jula prošle godine. Njeno beživotno telo pronašla je kućna pomoćnica i pozvala policiju. Portal TMZ je preneo da je medicinski ekspert utvrdio da je ona preminula usled povreda koje je zadobila prilikom pada niz stepenice.

Buran razvod

Optužila ga za silovanje

Njujork tajms je svojevremeno preneo da je Ivana optužila Donalda za silovanje i da joj je u naletu besa iščupao nekoliko pramenova kose. Tabloidi su se naslađivali detaljima njihovog burnog razvoda, ali ubrzo je Ivana potpisala s Donaldom sporazuman razvod braka prema kom nije smela bez njegove dozvole da komentariše detalje iz njihovog života.

Taj sporazum je Ivana naplatila 14 miliona dolara, vilom u Konektikatu sa 45 soba, stanom na Menhetnu i pravom da mesec dana godišnje koristi studio u Trampovom odmaralištu Mar-a-Lago na Floridi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track