OVO SE VIĐA SAMO NA FILMU! Spektakularna pljačka u Francuskoj: Lopovi AUTOMOBILOM uleteli u Luj Viton, pa ga OPUSTOŠILI (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

neverovatno

OVO SE VIĐA SAMO NA FILMU! Spektakularna pljačka u Francuskoj: Lopovi AUTOMOBILOM uleteli u Luj Viton, pa ga OPUSTOŠILI (VIDEO)

Planeta -

Luksuzne prodavnice čuvenog francuskog brenda nalaze se u Francuskoj na najposećenijim mestima. Prodavnica ove robne marke nalazi se i u najpoznatijoj svetskoj aveniji Jelisejska polja.

Poslednji događaj se odnosi na čuvenu prodavnicu u Lilu na severu Francuske.

Prodavnica luksuznog brenda Luj Viton opljačkana je tako što je automobil uleteo u nju u Lilu prošlog petka oko 6 sati, prenosi francuski Cnews.

Prodavnica Luj Viton u Lilu opljačkana je na spektakularan način u petak ujutro. Vozilo, Reno klio, za koji je prijavljeno da je ukraden, pronađeno je u blizini mesta događaja.

Prema navodima nadležnih, četiri osobe su umešane u ovu krađu i za sada nisu uhapšene. Pljačkaši su navodno pobegli kombijem.

Iznos štete je "značajan"

Tačan iznos štete još nije otkriven, ali prema rečima javnog tužioca, razmere krađe su „velike”.

Istraga je poverena nadležnim organima. Ovaj brend je bio meta pljačke u Lilu 2017. godine, pre nego što je premešten u rue des Chats-Bossus.

(Kurir.rs/Cnews)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track