KOMANDIR UKRAJINSKOG T-72: Ovo je jedan jako glupi tenk! Nama je očajnički potreban zapadni tenk da zaustavimo Ruse VIDEO
Foto: Printscreen YouTube/Sky News

sa prve linije fronta

KOMANDIR UKRAJINSKOG T-72: Ovo je jedan jako glupi tenk! Nama je očajnički potreban zapadni tenk da zaustavimo Ruse VIDEO

Planeta -

Histerija oko davanja zapadnih tenkova Ukrajini je sve veća. Posle neuspeha samita u bazi Ramštajn usledila je opšta medijska histerija u zapadnim medijima, koji na sve načine govore o tome zašto je potrebno Ukrajini dati zapadne tenkove.

Novinar Skaj njuza Aleks Rosi koji se nalazi u Bahmutu na prvoj liniji fronta napravio je prilog sa ukrajinskom posadom koja koristi donirani tenk T-72M1, koji smatraju da im je očajnički potreban zapadni tenk i da bez moderne opreme sa Zapada neće moći da održe liniju odbrane.

Ukrajinski komandir tenka smatra da će zapadni tenkovi biti ključni za odbijanje moguće ruske prolećne ofanzive, kao i da su tenkovi koje oni imaju stari i da se suočavaju sa stalnim kontinuiranim ruskim napadima.

"Ovaj tenk je jako glup tenk. Običan raketni bacač može da ga uništi. Ovaj tenk je odavno napravljen i ne može zapadnom tenku da predstavlja ozbiljnu pretnju", rekao je kmandir tenka T-72 koji čeka sa nestrpljenjem zapadne tenkove.

Kurir.rs/A.Mlakar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track