MANIJAK OTEO I 5 SATI MUČIO ŽENU, PALIO JE BRENEROM: Kada je policija objavila njegovu fotografiju, javnost se PRESTRAVILA (FOTO)
Foto: Shutterstock, Printscreen TikTok

horor u virdžiniji

MANIJAK OTEO I 5 SATI MUČIO ŽENU, PALIO JE BRENEROM: Kada je policija objavila njegovu fotografiju, javnost se PRESTRAVILA (FOTO)

Planeta -

Muškarac iz Zapadne Virdžinije u SAD uhapšen je i optužen za navodno kidnapovanje žene, pretnju da će je ubiti i paljenje žene najmanje tri puta brenerom.

Semi Marc (47) uznemirujući se osmehnuo dok su mu oči bile širom otvorene, u trenutku kada je policija snimila njegovu fotografiju nakon hapšenja u utorak.Rekao je policajcima da je pretukao žrtvu i da ju je spalio plinskim brenerom u najmanje tri navrata, prenosi VBOI.

Policija je navela da ju je Marc mučio udarajući je po celom telu, sedeći na njoj, a dodaje se i da ju je palio plinskim brenerom.

Policajci su reagovali na poziv za remećenje mira u domaćinstvu na Lender Roudu kada su pronašli žrtvu kako se krije ispod susednog trema, a u tom trenutku imala je „natečeno zatvoreno” oko.

Žena je policiji rekla da ju je Marc udario u lice kada je pokušavala da napusti kuću rano ujutru i da ju je tamo na silu zadržao četiri do pet sati.

Ona je „pobegla iz stana preko zadnjeg prozora i otrčala kako bi se sakrila“, navodi se u krivičnoj prijavi podnetoj protiv Marca.

Takođe je rekla policajcima da ju je Marc opekao po stomaku i nozi i čak pretio da će je ubiti.

Pošto je smeštena u Hitnu pomoć, policija je ušla u rezidenciju u pratnji odeljenja šerifa okruga Barbur i pripadnika policije države Zapadne Virdžinije.

Nakon što je fotografija ovog muškarca objavljena, javnost na društvenim mrežama se prestravila zbog grimase koju je ovaj manijak napravio.

Poslanici su za VDTV rekli da su u kući pronađeni novac, "znatna" količina opijata i vatreno oružje.

Žrtva je tvrdila da je Marc imao vatreno oružje, a nakon što se policija oglasila u kući, Marc je izašao iz spavaće sobe i tada je priveden.

Marc je optužen za otmicu i zadržan je u regionalnom zatvoru u dolini Tigart bez garancije.

Policijska uprava Filipi saopštila je da je istraga u toku i da bi protiv Marca moglo biti podignuto još optužnica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track